Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xenk2626

Çalışkan
Selamlar. İkinci el i3 4150T, 8 GB RAM, H81 ve 1050’li bir sistem topladım. 350 W güç kaynağı var. Sistem çalışıyor, hatta içi dolu. Windows ile çalıştırdığımda Windows sesini de aldım. Sinyal yoktu ve kaldı. Sistem ve ekran kartı kesin olarak çalışıyor. Kendi sistemimde işlemci, RAM ve anakartı test ederek aldım; çalışıyorlar. BIOS’u sıfırladım, aynı sonuç; sistem görüntü vermiyor.

O kadar ki kendi sistemimdeki PSU’yu ve HDD’yi denemek zorunda kaldım, yine çözümünü bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey çalışıyor ise ekran kartında görüntü aktarmada sıkıntı var, taktığınız görüntü kablosunu düzgün takın ya da başka kablo deneyin.

Her şey çalışıyor ise ekran kartında görüntü aktarmada sıkıntı var, taktığınız görüntü kablosunu düzgün takın ya da başka kablo deneyin.

Denedim anakarttan görüntü almaya çalışacağım okul çıkışında.

Uyarı ışığı-sesi yok.
RAM'leri tek tek denedim.

Anakart pinlerinde sıkıntı olabilir.

Kontrol ettim yamukluk yok.

Ekran kartını da kendi sisteminizde bi' test etseniz?

Ekran kartı kendi sistemimde çalışıyor dedim zaten.

Eğer işlemcinizden görüntü alabiliyorsanız ekran kartını çıkarıp test edin çok büyük ihtimalle ya GPU arızalı ya da ekran kartı girişi bozuk.

Eğer işlemcinizden görüntü alabiliyorsanız ekran kartını çıkarıp test edin çok büyük ihtimalle ya GPU arızalı ya da ekran kartı girişi bozuk.

Ekran kartını da kendi sisteminizde bi' test etseniz?

Onboard ile görüntü alıp BIOS güncelledim, görüntü alabildim 1050 ile. Şu anda tek sorun Rufus UEFI hatası, onu çözmeye çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: