GTX 1080 bir anda görüntü kesti ve fanlar son devire çıktı

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Black Mesa oynuyordum. Bir anda 3 ekranda da görüntü gitti. Sıcaklıklar normal değerdeydi 3. ekrandan takip ediyordum. Bir anda fanlar 100 oldu. Hemen Power'dan gücü kestim. Şimdi tekrar açtım her şey normal gözüküyor. Buna ne sebep olmuş olabilir?

10 15 tane Pascal kartım var sadece 570 küsürlü sürümde siyah ekran yemiştim. Kimsede olamaz manasında yazmadım zaten.

Çözümün adaptörleri çıkartman, çeviriciler götüntü sinyalini kesiyorlar.

Son düzenleme:
10 15 tane Pascal kartım var sadece 570 küsurlü sürümde siyah ekran yemiştim. Kimsede olamaz manasında yazmadım zaten.

Çözümün adaptörleri çıkartman, çeviriciler götüntü sinyalini kesiyorlar.

DVI-ı ve DP adaptörlerini çıkarınca hakikaten işe yaradı hocam teşekkürler.

Eğer kart sinyal vermeyi kestiğinde devre dışı kalıyorsa normal görüntü kablosunu da çıkardığınızda devre dışı kalması lazım, ben karşılaşmadım böyle bir durumla.

Aynı şeyleri yukarıda söylemiştim evet. Ben Furmark'ta daha arıza bulamadım, o yüzden kullanmıyorum. Tercih meselesi.

Arkadaşlar güncelleme geçeyim. Bugün monitörleri değiştirdim DisplayPort girişli 2 model aldım aradaki adaptörleri kullanmadan direkt kabloyla bağladım. Hem sıcaklıklar düştü oyunu oynarken 75 derece hotspot Max. Hem de görüntü kesme gibi olaylar durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…