Hocam sorun sende yok da ama NVIDIA forum sitesinde bolca sorunlar var 580.88 ve 580.97 için. Genellikle siyah ekran problemi var gibi.
10 15 tane Pascal kartım var sadece 570 küsürlü sürümde siyah ekran yemiştim. Kimsede olamaz manasında yazmadım zaten.

Çözümün adaptörleri çıkartman, çeviriciler götüntü sinyalini kesiyorlar.

Son düzenleme:
10 15 tane Pascal kartım var sadece 570 küsurlü sürümde siyah ekran yemiştim. Kimsede olamaz manasında yazmadım zaten.

Çözümün adaptörleri çıkartman, çeviriciler götüntü sinyalini kesiyorlar.

DVI-ı ve DP adaptörlerini çıkarınca hakikaten işe yaradı hocam teşekkürler.

Dediğim gibi hepsi farklı şekilde yük bindiriyor birinde beliren sorun birinde belirmiyor, hepsi ile denemek lazım, güç sorununu anlamak için OCCT Power ve FurMark kullanıyorum genelde, PSU'da genel bir sorun varsa Power testinde sistem kapanıyor kartın güç bağlantısında veya karta giden 12v çıkışında bir sorun varsa kart devre dışı kalıyor siyah ekrana düşüyor.

PCI-e slot sorunuda kartın devre dışı kalmasına sebep olur.

Bu kartın sorunu yaşından dolayı kendinde olabilir, PSU güzel bir model güç sorunu görünmüyor, bu sistemde farklı bir kart denenmeli o şekilde net sonuca varılır.
Aynı şeyleri yukarıda söylemiştim evet. Ben Furmark'ta daha arıza bulamadım, o yüzden kullanmıyorum. Tercih meselesi. :)

Arkadaşlar güncelleme geçeyim. Bugün monitörleri değiştirdim DisplayPort girişli 2 model aldım aradaki adaptörleri kullanmadan direkt kabloyla bağladım. Hem sıcaklıklar düştü oyunu oynarken 75 derece hotspot Max. Hem de görüntü kesme gibi olaylar durdu.