Hocam nerede 47 51 55W tüketmiş ben göremedim. Genelde 35 veya altı. Yanlış yere bakıyor olabilir misiniz? Üstteki Power ekran kartının. Alttaki adamın kullandığı işlemcisinin tükettiği güç.

Biraz aratıp sizin işlemcinizin de oyun sırasında kaç W çektiğini gösteren bir video bulabildim. Bunlardan yola çıkın. Yine de kesin bir şey diyebilmek çok zor maalesef.

Evet hocam alttakine bakmışım pardon. Dalgınlığıma gelmiş. İşlemcim zaten 54watt maksimum diyordu. Intel'in sitesinde.

Evet hocam alttakine bakmışım pardon. Dalgınlığıma gelmiş. İşlemcim zaten 54watt maksimum diyordu. Intel'in sitesinde.
Sisteminizin tüketeceği güç yükte 227 W görünüyor. Yani 250 W güç kaynağı ile neredeyse tam kapasite çalışacak.

Bu site üzerinden isteyen herkes gerekli güç hesaplamasını yapabilir.

Ekran görüntüsü 2024-01-20 052426.webp

Sisteminizin tüketeceği güç yükte 227 W görünüyor. Yani 250W güç kaynağı ile neredeyse tam kapasite çalışacak.

Bu site üzerinden isteyen herkes gerekli güç hesaplamasını yapabilir.

Eki Görüntüle 11872

Tamamdır hocam. Bir de GTX 750 Ti Valorant çok rahat bir şekilde oynatır değil mi CS2 vb oyunları da yani FPS oyunlarını kısacası.

Tamamdır hocam. Bir de GTX 750 Ti Valorant çok rahat bir şekilde oynatır değil mi CS2 vb oyunları da yani FPS oyunlarını kısacası.

Bu 750 Ti'lık bir durum değil, bu konu tamamen işlemciye bakıyor (1080p ve Valorant cache bellek kemiren bir oyundur). İşlemci içinde ki L3 cache belleklerle ilgili (Valorant için).

Yani çok düşük ama zaten eski bir i3 işlemci. Yukarıda sizin işlemcinizle aynı güçte olan sadece milim oynayan işlemci ve 750 Ti ile Valorant testi yapılmış. En yüksek ayarlarda 80 FPS civarı oynatıyor ben olsam biraz düşürür 100 FPS civarında oynardım.

Valorant yüksek ayarlarda oynanmaz hocam zaten. FPS oyunu dediğin Low ayarlarda oynanır.

Evet, hocam. Dediğim gibi bu oyun L3 Cache'i kemiriyor. Ama denemeden ne alır almaz söylemem doğru olmaz.

1 yıl önce 60-70FPS alıyordum tabii AMD Radeon HD 8350 ile. Bakalım ne olacak.

Hocam bir de GTX 750'Ti kaç amper istiyor. Benimki 12v kanalında 17 veriyorda. Şimdi oradanda yanmayalım.

Son düzenleme: