Hocam nerede 47 51 55W tüketmiş ben göremedim. Genelde 35 veya altı. Yanlış yere bakıyor olabilir misiniz? Üstteki Power ekran kartının. Alttaki adamın kullandığı işlemcisinin tükettiği güç.
Biraz aratıp sizin işlemcinizin de oyun sırasında kaç W çektiğini gösteren bir video bulabildim. Bunlardan yola çıkın. Yine de kesin bir şey diyebilmek çok zor maalesef.
Power Supply Calculator - Select computer parts and our online PSU calculator will calculate the required power supply wattage and amperage for your PC.
Power Supply Calculator - Select computer parts and our online PSU calculator will calculate the required power supply wattage and amperage for your PC.
Bu 750 Ti'lık bir durum değil, bu konu tamamen işlemciye bakıyor (1080p ve Valorant cache bellek kemiren bir oyundur). İşlemci içinde ki L3 cache belleklerle ilgili (Valorant için).
Bu 750 Ti'lık bir durum değil, bu konu tamamen işlemciye bakıyor (1080p ve Valorant cache bellek kemiren bir oyundur). İşlemci içinde ki L3 cache belleklerle ilgili (Valorant için).
Yani çok düşük ama zaten eski bir i3 işlemci. Yukarıda sizin işlemcinizle aynı güçte olan sadece milim oynayan işlemci ve 750 ti ile Valorant testi yapılmış. En yüksek ayarlarda 80 FPS civarı oynatıyor ben olsam biraz düşürür 100 FPS civarında oynardım.
Yani çok düşük ama zaten eski bir i3 işlemci. Yukarıda sizin işlemcinizle aynı güçte olan sadece milim oynayan işlemci ve 750 Ti ile Valorant testi yapılmış. En yüksek ayarlarda 80 FPS civarı oynatıyor ben olsam biraz düşürür 100 FPS civarında oynardım.