Blood

Uzman
Yer
RİZE
Elimdeki güç kaynağı bu:

İlk defa kasa kullanacağım, garanti ilerlemek istiyorum.

Önerileriniz için not: Uzatma kablosu elimde var. Tekli priz girişi alıp sıkıntı yaratmıyorsa ve fiyat açısından avantajlı ise ilk tercihim onlar olur.

Elimdeki güç kaynağı bu:

İlk defa kasa kullanacağım, garanti ilerlemek istiyorum.

Önerileriniz için not: Uzatma kablosu elimde var. Tekli priz girişi alıp sıkıntı yaratmıyorsa ve fiyat açısından avantajlı ise ilk tercihim onlar olur.

Zaten MSI MAG de koruma var ama daha güvenli olması için akım korumalı prizden çok UPS daha mantıklı bir çözüm olur.

Zaten MSI MAG de koruma var ama daha güvenli olması için akım korumalı prizden çok UPS daha mantıklı bir çözüm olur.

UPS fiyatları malum şu an için gönlümde olmasa da elimde olan bu.

Alabilirsiniz. Akım korumalı prizler içinde bulunan varistör sayesinde yüksek voltaj koruması yapar. APC marka tekli modelden bakabilirsiniz.

APC iyi ve güvenilir mi?
Model örnek atma şansız var mı?

Fiyatı da bütçe içinde. Uzatma kablosunu buna bağlayınca bir problem olmuyor dimi ? Ondan emin olmak istiyorum açıkçası .

Son düzenleyen: Moderatör:
UPS fiyatları malum şu an için gönlümde olmasa da elimde olan bu.

APC iyi ve güvenilir mi?
Model örnek atma şansız var mı?
Bende bundan var defalarca elektrik kesiliyor düzenli olarak ve sapasağlam koruyor bilgisayarımı: https://www.hepsiburada.com/schneid...akim-korumali-priz-918j-siyah-pm-HB00000S5LHX

Akım korumalı priz kullanmıyorken elektrik gitmişti ve bilgisayarım arızalanmıştı o günden beri asla normal priz kullanmam. Akım korumalı priz kullandığımdan beri hiç sorun yaşamadım.