127 TL gibi fiyata almıştım şu an alsam bunu alırdım.Tunçmatik'ler @Yener K'nin attığına göre yüksek voltajı daha az absorbe eder. Attığı ürün güzel.
Detaylar
Kim cevapladı?Sipariş oluşturuyorum o halde.Gerçekten de kaliteli bir markadır. Örnek bir model.
Akım korumalı priz olarak bunu önerebilirim yakın zamanda aldım ben de.
Uzatma kablosu elimde bolca mevcut. O yüzden bu kadar fiyat arttırmak istemiyorum.
Gerçekten de kaliteli bir markadır. Örnek bir model.
Apc By Schneider Electric PM1W-GR Tekli Akım Korumalı Priz Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Apc By Schneider Electric PM1W-GR Tekli Akım Korumalı Priz Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Talha Yiğit
Yetkin
Hocam bunu almak yerine ev sigortasında sizce ne gibi işlemler yapılabilir? Sizce sigorta kutusunda mı daha iyi olur yoksa bu şekilde priz olarak mı?
Sigorta kutusuna gerilim koruma rölesi eklenmesi lazım tabii daha iyi olur. Eklenmesi için bir usta vs çağıracaksın daha maliyetli olacak işi bilmeyen için akım korumalı priz de gerekli bir şey değil benim gözümde (3'lü prize fırın derin dondurucu televizyon gibi yüksek güç tüketen cihazlar eklenmediği sürece etkisi yok neredeyse)
rohleder00
Başarılı
Benzer cihazlar. Bu da güzel bir ürün. Aynı markanın 6'lı Eco Line prizini kullanıyorum. Memnunum. 13500A koruması var.