Böyle bir mazeret yok abicim. Hastalığın varsa, engelin varsa gitmezsin ama güçsüzlük geçerli bir sebep değil. Hem güçsüzlük de nedir, tanımı ne bunun? Bu kadar da korkmayın 2 hafta zor gelir alışırsınız sonra. Askerlik bitince bazen özlersiniz bile o günleri, ne güzeldi tek derdim sabahın köründe uyanmak, tıraş olmak, ve verilen emri uygulamak olurdu diye iç geçirirsiniz.

Böyle bir mazeret yok abicim. Hastalığın varsa, engelin varsa gitmezsin ama güçsüzlük geçerli bir sebep değil. Hem güçsüzlük de nedir, tanımı ne bunun? Bu kadar da korkmayın 2 hafta zor gelir alışırsınız sonra. Askerlik bitince bazen özlersiniz bile o günleri, ne güzeldi tek derdim sabahın köründe uyanmak, tıraş olmak, ve verilen emri uygulamak olurdu diye iç geçirirsiniz.

Normalde güçsüzlük ile alakası yok zaten, mod değiştirmiş başlığı.
Güçsüzlüğümü bahane etmek istememiştim.

1738962814621.webp

Şu cümleden sadece "güçsüz biriyim" kelimesini mi görüyorsun?
Diğer cümleleri okuyup cevap ver lütfen, "gyme git bahane bunlar" olmuyor yani, gidiyorum zaten.
Ne yapayım yoktan erkek kardeş mi var edeyim?

Gidersin gidersin, tek çocuk muaflığı diye bir şey de yok bu arada. Terör mağduru da değilsen eğer hayırlı tezkereler şimdiden kardeşim.

Kilon boy kilo endeksine uygun değilse askere gidemiyorsun çürük veriyorlar diye biliyorum. Ancak sonra geri çağırıyorlar. Kilo alıp geri gidiyorsun yani. Askerlikten kaçış yok dostum en iyisi gidip paşa paşa askerlik yapmak.
"Kişinin kilo sorunu gibi geçici bir sağlık sorunu varsa bu durumda kişinin iyileşmesi ve ardından muayene olması için 1 yıl süre verilir"