Bütçe
38.000 TL

Sinerji, İncehesap, Tebilon gaming.gen.tr gibi sitelerden alabilirsiniz eğer parçaları ayrı ayrı alacaksanız kendiniz toplayın kurun hazır alacağım derseniz dediğim sitelerden alabilirsiniz çünkü farklı fiyatlar oluyor dediğim sitelerden.

Haklısınız, bilemiyorum ya. Kaç gündür bekletiyorum cevap vermek istiyorum artık ama işte.

Özelleştirme olmadan alınamaz mı bu sistem?

@LH44 @cokcekirdek ikna ettim. Dediğiniz sistemi anakart ve PSU güncellemesi ile alacak sanırım. Teşekkür ederim. Umalım da sorun çıkarmasın. Aklınıza başka bir şey gelirse yazabilirsiniz hâlâ.

Bu alınabilir iyi sistem A620M anakart şimdiki B840 modeli gibi overclock desteği olmuyor eğer yapmayacaksanız alın yapacaksanız B650 alın geçin onnun desteği var RAM olarak onu ayrı alın sistemden beraber almayın bunu alın.

Son düzenleme:
@cokcekirdek @RapidLemming955 @LH44

İyi olmadığını biliyorum, sistemin o kadar ancak taksit var diye bunu alabilir miyiz diye soruyor şimdi de, parça değişip alınabilir yapma şansı var mı sistemi? Yoksa hâlâ diğer attığınız daha mı mantıklı.

@cokcekirdek @RapidLemming955 @LH44

İyi olmadığını biliyorum, sistemin o kadar ancak taksit var diye bunu alabilir miyiz diye soruyor şimdi de, parça değişip alınabilir yapma şansı var mı sistemi? Yoksa hâlâ diğer attığınız daha mı mantıklı.
Alınmaz.

Biraz bakındım ama yok maalesef. Sizin işlem bayağı uzadı ya. Alsak da rahatlasa vallahi.

Bana sor onu, aylardır soruyor aldıramadım bir türlü.

Birazdan bakınacağım. Şu an pek müsait değilim. Birazdan atarım varsa.
Taksitli olanı alıyormuş... Ekonomik olarak çok zorlar diyor 41K olanı alırsam. Yavaş yavaş yükseltirim diyor.

Hem kendi zamanıma hem sizinkine üzüldüm şu an.

Son düzenleme: