fatih terim

Uzman
Malum, her şeyin fiyatı tavan yaptı ama AK-47 Asiimov hâlâ sabit yerinde sayıyor. Bir ihtimal fiyatı yükselir düşüncesiyle 35 dolara alınabilir mi sizce? Ya da hesapta bulunan 38 doları nasıl değerlendirmeliyim? Pembe ürün alıp kırmızıya dönüştürme düşüncem vardı. Dün 10 dolara 2 tane skin aldım ama hangisini koyarsam koyayım, hesapta bulunan 3 pembe ürün birbirinden bağımsız gibi görünüyor. Üçlü şekilde koyamıyorum, hatta ikili olarak bile birleştiremiyorum. Nasıl yapılacağını söylerseniz öyle yapayım ya da hangi ürünleri almam gerektiğini söylerseniz, 10 pembe verip kırmızı ürün elde etmeyi deneyebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

AK-47 Asiimov'un artmamasındaki en büyük etken kasasının rezalet olması, play skini olması dışında artısı yok güncel durumda.
Takas kontratı için de 10 pembe verdiğinizde 1 kırmızı alabilirsiniz, 5 kırmızı verip bıçak veya eldiven alırsınız. Alacağınız item ve itemin aşınmışlık değeri kullandığınız itemlerin kasasına ve aşınmışlıklarına bağlı.

Takas kontratı için de 10 pembe verdiğinizde 1 kırmızı alabilirsiniz, 5 kırmızı verip bıçak veya eldiven alırsınız. Alacağınız item ve itemin aşınmışlık değeri kullandığınız itemlerin kasasına ve aşınmışlıklarına bağlı.
Bunları zaten biliyorum bana hangi skinden 10 tane alacağını söylesen yeter 10 dolar boşa harcadım harici bos harcayacak para yok bende 38 dolar var 45 dolara kadar çıkarım bi skinden 10 tane alıp kırmızı çıkarmak istiyorum bana sadece skin öner lütfen.

Bunları zaten biliyorum bana hangi skinden 10 tane alacağını söylesen yeter 10 dolar boşa harcadım harici bos harcayacak para yok bende 38 dolar var 45 dolara kadar çıkarım bi skinden 10 tane alıp kırmızı çıkarmak istiyorum bana sadece skin öner lütfen.
Ayarladım trade sonucu USP-Printstream çıktı savaş görmüş 40 dolar fiyatı. yaklaşık 5 dolar kar var.

Son düzenleme: