Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşlar, tekrar merhaba. Cevap yazmayı unuttum. Biz sorunu çözdük. @efecicek ile birlikte her yöntemi denedik. En son Windows 11'den olacağından şüphelendik çünkü yakın bir zamanda bilgisayarımın termal macun değişimlerini yaptım o sırada Windows 11 formatı atıldı. Ardından bir süre sonra bu sorunlar başladı. Windows 10'u geri yüklediğimde sorunların hepsi çözüldü. Yardım eden herkese teşekkür ederim. İyi Sosyaller herkese.
Oyun falan yüklü değilse BC Uninstaller ile kaldırıp tekrar yükleyin.
www.bcuninstaller.com
Epic Games gibi firmalar güncel yüklemeyi sitelerinde sağlamıyorlar. Daha eski bir sürümü yükleyip güncelliyorsunuz. Sadece Ubisoft ve EA sağlıyor diye biliyorum. Steam'da benzer şekilde eski veya sadece Steam launcheri yükleyen indirmeyi sağlıyor. Yine de denemek isterseniz bağlantıdan yükleyip, yönetici olarak tekrar yüklemeyi deneyin.
Bulk Crap Uninstaller - Remove large amounts of unwanted applications
Bulk Crap Uninstaller (BCUninstaller, BCU) is a free, open source program manager. It excels at removing large amounts of applications with minimal user input.
Epic Games gibi firmalar güncel yüklemeyi sitelerinde sağlamıyorlar. Daha eski bir sürümü yükleyip güncelliyorsunuz. Sadece Ubisoft ve EA sağlıyor diye biliyorum. Steam'da benzer şekilde eski veya sadece Steam launcheri yükleyen indirmeyi sağlıyor. Yine de denemek isterseniz bağlantıdan yükleyip, yönetici olarak tekrar yüklemeyi deneyin.
Oyun falan yüklü değilse BC Uninstaller ile kaldırıp tekrar yükleyin.
Bulk Crap Uninstaller - Remove large amounts of unwanted applications
Bulk Crap Uninstaller (BCUninstaller, BCU) is a free, open source program manager. It excels at removing large amounts of applications with minimal user input.www.bcuninstaller.com
Epic Games gibi firmalar güncel yüklemeyi sitelerinde sağlamıyorlar. Daha eski bir sürümü yükleyip güncelliyorsunuz. Sadece Ubisoft ve EA sağlıyor diye biliyorum. Steam'da benzer şekilde eski veya sadece Steam Launcher'i yükleyen indirmeyi sağlıyor. Yine de denemek isterseniz bağlantıdan yükleyip, yönetici olarak tekrar yüklemeyi deneyin.
Dediğiniz uygulamayı indirip sildim tekrar kurulumunu yaptım bu sefer de Yükleme sihirbazı zamanından önce sona erdi hatasını almaya başladım. Biraz forumda göz atarken Recep hocamın verdiği çözümle tekrar indirmeyi başardım
- Komut İstemi'ni (CMD) Yönetici olarak çalıştır.
- Epic Games kurulumunun adını
EpicGamesyap ve dosyayıC:\sürücüsüne taşı.- Şu komutu gir:
msiexec /i C:\EpicGames.msi
Kod:MSI (s) (A4:2C) [02:03:45:938]: Invoking remote custom action. DLL: C:\WINDOWS\Installer\MSIF666.tmp, Entrypoint: CAQuietExec CAQuietExec: Error 0x80070057: Failed to get command line data CAQuietExec: Error 0x80070057: Failed to get Command Line CAQuietExec: Error 0x80070057: Failed in ExecCommon method CustomAction QtExecRefreshIconCache returned actual error code 1603 but will be translated to success due to continue marking Eylem sona erdi 02:03:45: QtExecRefreshIconCache. Dönen değer 1. MSI (s) (A4:C0) [02:03:45:942]: Doing action: TelemetrySendEnd Eylem 02:03:45: TelemetrySendEnd. Eylem başladı 02:03:45: TelemetrySendEnd. MSI (s) (A4:C0) [02:03:45:943]: Transforming table CustomAction. MSI (c) (E4:F0) [02:03:51:771]: Note: 1: 1708 MSI (c) (E4:F0) [02:03:51:771]: Transforming table Error. MSI (c) (E4:F0) [02:03:51:772]: Transforming table Error. MSI (c) (E4:F0) [02:03:51:772]: Ürün: Epic Games Launcher -- Yükleme yapılamadı. MSI (c) (E4:F0) [02:03:51:773]: Windows Installer ürünü yükledi. Ürün Adı: Epic Games Launcher. Ürün Sürümü: 1.3.128.0. Ürün Dili: 1033. Üretici: Epic Games, Inc.. Yükleme başarı veya hata durumu: 1603. MSI (c) (E4:F0) [02:03:51:773]: Grabbed execution mutex. MSI (c) (E4:F0) [02:03:51:773]: Cleaning up uninstalled install packages, if any exist MSI (c) (E4:F0) [02:03:52:029]: MainEngineThread is returning 1603
Ve sorun yine aynı güncelleme başlarken bekleyiniz hatası vermeye başladı tekrardan. Bunun içinde başka forumlara da baktım Microsoft Store'dan yükleyebileceğimi söylediler ama şöyle bir hata daha alıyorum Microsoft Store açılırken böyle bir pencere açılıyor bağlantıyı denetleyine tıklayınca Windows ayarlar sekmesine atıyor
Dosya Ekleri
Denedim bütün çözümleri ama sonuç hala aynı
efecicek
Üyecik
@Rascal, internet ayarlarınla ilgili bir kısıtlama mevcut olabilir diye düşünüyorum. Modeme reset atmayı dene istersen. Birisi "ebeveyn kontrolü" ayarı dolaysıyla bu sorunun yaşanabileceğini dile getirmiş.
Onuda denedik, maalesef olmadı, gözler yaşlı.
Hocam bu kadar şeyden sonra da çözülmediyse bilemiyorum... İmkanın varsa farklı bir cihazda dene. Onda da aynı şekilde olursa internetinden kaynaklı bir problem olabilir. ISS ile görüş.
Arkadaşlar, tekrar merhaba. Cevap yazmayı unuttum. Biz sorunu çözdük. @efecicek ile birlikte her yöntemi denedik. En son Windows 11'den olacağından şüphelendik çünkü yakın bir zamanda bilgisayarımın termal macun değişimlerini yaptım o sırada Windows 11 formatı atıldı. Ardından bir süre sonra bu sorunlar başladı. Windows 10'u geri yüklediğimde sorunların hepsi çözüldü. Yardım eden herkese teşekkür ederim. İyi Sosyaller herkese.
Son düzenleyen: Moderatör: