Herkese merhaba!

Bildiğiniz üzere karakter sayacı sistemi geçtiğimiz günlerde aktif konuma geldi. Bu sistemi getirmemizdeki ana amaç, Sosyal'i kurarken size verdiğimiz sözümüzü tutup katkılarınıza karşılık ufak da olsa bir indirim yapabilmek. Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu adlı konuda sizlere belirli koşulları sağlamanız durumunda özel indirimler tanımlıyorduk. Artık bugüne kadar Techolay Sosyal üzerinde makale ya da çözüm içeriği paylaşan herkesin konusunda yer alan karakter miktarına göre özel indirim uyguluyoruz.

Yazdığınız çözüm, rehber ve makale konuları için oluşturduğumuz yeni indirim seçeneği şu şekilde:

Karakter Sayısıİndirim Oranı
1.0004 TL

Not: Karakterlere boşluk dahildir.

Bize bu indirim oranını nasıl belirleyeceğinizi soracak olursanız Ürün Alımı bileti oluşturup içerisine karakter sayısının hesaplanmasını istediğiniz makalelerinizi eklemeniz gerekmekte. Bugüne kadarki tüm yazılan rehber ve çözüm içerikleri bu indirime dahil olacaktır.

İyi sosyaller dileriz!

Dipnot: Bugüne kadar yazılmış makalelerde telif durumu geçerlidir. Bahsedilmiş olsa da yanlış anlaşıldığından ötürü düzeltmek istedik. Sonrasında yazılacak kişilerin makalelerinde ve rehberlerinde de incelemede bulunup aynı indirim sağlanacaktır.

Su nasıl içilir diye rehber yapıp, bilgiden sonra karakter sınırına kadar boşluk bırakıp ürünü bedevaya getirebilir miyiz :D

22 Nisan'a kadar olan makale ve çözümler değil miydi?

Mesaj düzenlenmiş, makale yazmaya gidiyorum.

1714764245532.webp

Bu indirim için miydi? Yoksa cidden makale mi olması lazım :D (makale seçmeyi unutmuşum haha)

Son düzenleme:
Bu indirim mevzusu nedir? Biri aydınlatabilir mi beni.

Bak şimdi, sen 3966. üye olmak, sen %10 ve %20'lik indirimlerden yararlanamamak. Ama sen çok makale yazmak. Bütün yazdığın makalelerdeki karakter (harfler, boşluk dahil) sayısı toplanmak. Ve her 1000 karakter için 4 TL indirim yapılmak.

Bak şimdi, sen 3966. üye olmak, sen %10 ve %20'lik indirimlerden yararlanamamak. Ama sen çok makale yazmak. Bütün yazdığın makalelerdeki karakter (harfler, boşluk dahil) sayısı toplanmak. Ve her 1000 karakter için 4 TL indirim yapılmak.
Üye olmak paralı olmak? Neden indirim almak? Biraz saçma gelmek.

Herkese merhaba!

Bildiğiniz üzere karakter sayacı sistemi geçtiğimiz günlerde aktif konuma geldi. Bu sistemi getirmemizdeki ana amaç, Sosyal'i kurarken size verdiğimiz sözümüzü tutup katkılarınıza karşılık ufak da olsa bir indirim yapabilmek. Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu adlı konuda sizlere belirli koşulları sağlamanız durumunda özel indirimler tanımlıyorduk. Artık bugüne kadar Techolay Sosyal üzerinde makale ya da çözüm içeriği paylaşan herkesin konusunda yer alan karakter miktarına göre özel indirim uyguluyoruz.

Yazdığınız çözüm, rehber ve makale konuları için oluşturduğumuz yeni indirim seçeneği şu şekilde:

Karakter Sayısıİndirim Oranı
1.0004 TL

Not: Karakterlere boşluk dahildir.

Bize bu indirim oranını nasıl belirleyeceğinizi soracak olursanız Ürün Alımı bileti oluşturup içerisine karakter sayısının hesaplanmasını istediğiniz makalelerinizi eklemeniz gerekmekte. Bugüne kadarki tüm yazılan rehber ve çözüm içerikleri bu indirime dahil olacaktır.

İyi Sosyaller dileriz!

Dipnot: Bugüne kadar yazılmış makalelerde telif durumu geçerlidir. Bahsedilmiş olsa da yanlış anlaşıldığından ötürü düzeltmek istedik. Sonrasında yazılacak kişilerin makalelerinde ve rehberlerinde de incelemede bulunup aynı indirim sağlanacaktır.
@Silinen üye bu adam şanslı ya.😉

... karakter miktarına göre özel indirim uyguluyoruz....
Konuyu şimdi görüyorum. İyi niyetle yapıldığını farkında olsam da bence yanlış karar. Zira bu "teşvik" ilerde "Bayram Tatili ne zaman? Bayram tatili kaç gün? Ülkemizde herkes bu soruların yanıtını merak ediyor. Peki bununla ilgili resmi bir açıklama var mı? Tatile hafta sonu dahil mi? Tüm detaylar haberimizde. Peki bayram sözcüğünün kökeni nedir..." tipi içeriklere neden olabilir. Bu da ziyaretçi çekmektense "off yine bu boş laff kalabalığı yapan site" deyip potansiyel ziyaretçi dahi kaçırabilir.

Ha yukarıdaki kadar abartılı bi örnek olmaz belki ama, anladınız siz beni. Hele bi de şimdi ChatGPT varken 2 paragrafta anlatılabilecek şey 5 paragrafta anlatılabilir. Manuel denetlemeyi düşünüyorsanız da, bi yerden sonra yetişemeyebilirsiniz.

Ha "senin önerin ne" derseniz, ben de şu an net bi çözüm düşünemiyorum.