Güncellendi: Makale ve çözümlerinize ek indirim

Su nasıl içilir diye rehber yapıp, bilgiden sonra karakter sınırına kadar boşluk bırakıp ürünü bedevaya getirebilir miyiz

Bu indirim mevzusu nedir? Biri aydınlatabilir mi beni.

Bu indirim mevzusu nedir? Biri aydınlatabilir mi beni.

Bak şimdi, sen 3966. üye olmak, sen %10 ve %20'lik indirimlerden yararlanamamak. Ama sen çok makale yazmak. Bütün yazdığın makalelerdeki karakter (harfler, boşluk dahil) sayısı toplanmak. Ve her 1000 karakter için 4 TL indirim yapılmak.

Üye olmak paralı olmak? Neden indirim almak? Biraz saçma gelmek.

@Silinen üye bu adam şanslı ya.

İfadeler: 178
... karakter miktarına göre özel indirim uyguluyoruz....
Konuyu şimdi görüyorum. İyi niyetle yapıldığını farkında olsam da bence yanlış karar. Zira bu "teşvik" ilerde "Bayram Tatili ne zaman? Bayram tatili kaç gün? Ülkemizde herkes bu soruların yanıtını merak ediyor. Peki bununla ilgili resmi bir açıklama var mı? Tatile hafta sonu dahil mi? Tüm detaylar haberimizde. Peki bayram sözcüğünün kökeni nedir..." tipi içeriklere neden olabilir. Bu da ziyaretçi çekmektense "off yine bu boş laff kalabalığı yapan site" deyip potansiyel ziyaretçi dahi kaçırabilir.

Ha yukarıdaki kadar abartılı bi örnek olmaz belki ama, anladınız siz beni. Hele bi de şimdi ChatGPT varken 2 paragrafta anlatılabilecek şey 5 paragrafta anlatılabilir. Manuel denetlemeyi düşünüyorsanız da, bi yerden sonra yetişemeyebilirsiniz.

Ha "senin önerin ne" derseniz, ben de şu an net bi çözüm düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…