Lotus Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 605 Çözümler 7 Beğeniler 353 Yer Georgia Martvili 2 Ağustos 2024 #1 Sorunum başlıktadır, nasıl indireceğim veya nereden bulamadım. Menü düzenli olmuş ama bazı özellikler yok olmuş.
Sorunum başlıktadır, nasıl indireceğim veya nereden bulamadım. Menü düzenli olmuş ama bazı özellikler yok olmuş.
5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 2 Ağustos 2024 #2 Web uygulamasına geçmediler mi? Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 2 Ağustos 2024 #3 Lotus dedi: Sorunum başlıktadır, nasıl indireceğim veya nereden bulamadım. Menü düzenli olmuş ama bazı özellikler yok olmuş. Genişletmek için tıkla... Web uygulaması oldu ve indirme kalktı. Artı 0 Eksi
Lotus dedi: Sorunum başlıktadır, nasıl indireceğim veya nereden bulamadım. Menü düzenli olmuş ama bazı özellikler yok olmuş. Genişletmek için tıkla... Web uygulaması oldu ve indirme kalktı.
KS KS Lotus Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 605 Çözümler 7 Beğeniler 353 Yer Georgia Martvili 2 Ağustos 2024 #4 5707 dedi: Web uygulamasına geçmediler mi? Genişletmek için tıkla... Kerim Demirkaynak dedi: Web uygulaması oldu ve indirme kalktı. Genişletmek için tıkla... o zaman aboneliği iptal etme vakti gelmiş. Dağdayım arkadaş internet çekmiyor şehre indikçe 5-10 tane indirip gidiyordum... Artı 0 Eksi
5707 dedi: Web uygulamasına geçmediler mi? Genişletmek için tıkla... Kerim Demirkaynak dedi: Web uygulaması oldu ve indirme kalktı. Genişletmek için tıkla... o zaman aboneliği iptal etme vakti gelmiş. Dağdayım arkadaş internet çekmiyor şehre indikçe 5-10 tane indirip gidiyordum...
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 2 Ağustos 2024 #5 Lotus dedi: Eki Görüntüle 70670 o zaman aboneliği iptal etme vakti gelmiş. Dağdayım arkadaş internet çekmiyor şehre indikçe 5-10 tane indirip gidiyordum... Genişletmek için tıkla... Android emülatör ile indirebilirsin. Artı 0 Eksi
Lotus dedi: Eki Görüntüle 70670 o zaman aboneliği iptal etme vakti gelmiş. Dağdayım arkadaş internet çekmiyor şehre indikçe 5-10 tane indirip gidiyordum... Genişletmek için tıkla... Android emülatör ile indirebilirsin.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 2 Ağustos 2024 #6 Bu çözümü dener misiniz? Çözüldü: Microsoft Store Netflix uygulama olarak yüklenmiyor Merhaba arkadaşlar Microsoft Store'dan Netflix'i yüklediğimde uygulama olarak değil web uygulaması (siteyi uygulama olarak yüklemiş gibi) olarak iniyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İşletim sistemim: Windows 10 22H2. techolay.net Artı 0 Eksi
Bu çözümü dener misiniz? Çözüldü: Microsoft Store Netflix uygulama olarak yüklenmiyor Merhaba arkadaşlar Microsoft Store'dan Netflix'i yüklediğimde uygulama olarak değil web uygulaması (siteyi uygulama olarak yüklemiş gibi) olarak iniyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İşletim sistemim: Windows 10 22H2. techolay.net
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 2 Ağustos 2024 #7 Lotus dedi: o zaman aboneliği iptal etme vakti gelmiş. Dağdayım arkadaş internet çekmiyor şehre indikçe 5-10 tane indirip gidiyordum... Genişletmek için tıkla... SineWix: Film Dizi ve Anime - Apps on Google Play SineWix: Reach the Latest Movies, Series and Animes with Film Serial and Anime Sinewix! play.google.com İndirme seçeneği de var. PC diyormuş kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Lotus dedi: o zaman aboneliği iptal etme vakti gelmiş. Dağdayım arkadaş internet çekmiyor şehre indikçe 5-10 tane indirip gidiyordum... Genişletmek için tıkla... SineWix: Film Dizi ve Anime - Apps on Google Play SineWix: Reach the Latest Movies, Series and Animes with Film Serial and Anime Sinewix! play.google.com İndirme seçeneği de var. PC diyormuş kusura bakmayın.