Bir ara bırakmıştım sonra tutamadım, günde 1-2 defa ejakülasyon sıkıntı yaratır mı sporda? Sadece sporda ama onun dışında kaslara sıkıntı çıkarır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Kas ağrısı çekersin.Bir ara bırakmıştım sonra tutamadım, günde 1-2 defa ejakülasyon sıkıntı yaratır mı sporda? Sadece sporda ama onun dışında kaslara sıkıntı çıkarır mı?
Bir ara bırakmıştım sonra tutamadım, günde 1-2 defa ejakülasyon sıkıntı yaratır mı sporda? Sadece sporda ama onun dışında kaslara sıkıntı çıkarır mı?
1. Dengeli Yaklaşım: Ejakülasyon sıklığı ve spor performansı arasında bireysel farklılıklar olabileceğinden, kişisel deneyimlerinizi dikkate alarak dengeli bir yaklaşım benimseyin.
@kraxius, diğer önceki konularını da dikkate alarak yazıyorum. Senin ciddi sıkıntıların var. Bak gerçekten. Bu denli sporla obsesif olmak, sürekli gelişim isteği, mikro makro cart curt hesabı yaparak mükemmeli istemek ciddi sıkıntılı durumlar. Çok spor yapmak, kendi kendini yok etme isteğinin farklı bir halidir, bu kadar hesap kitap yapmak ise çok katı bir içsel yargı mekanizması ve hayatındaki kontrol eksikliği dinamiğine yorulabilir.