Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

409

Üstün
Makaleler
3
Mesela biri haber yapıyor. Haberi okuyup sinirleniyorum. Taciz oluyor katil falan oluyor. Haliyle habere kalp ifadesi bırakamayacağıma göre olumsuz bir ifade bırakmam gerekiyor. Ben şimdi o habere beğenmedim falan bıraksam olan arkadaşın istatistiğine oluyor.

Beğenmedim atmıyoruz kızgın kullanıyoruz yazanlar ne yaşıyor? Zira haberlere illaki beğenmedim atılıyor. Hadi kötü haber olmasın iyi haber olsun. Bu sefer de forumda emekleriyle çözüm yazıp rehber yapanların önüne sadece haber konusu açarak like toplayıp istatistik kasarak önüne geçiyorsunuz. Artı olarak her şey mükemmel dahi olsa adam kendince desteklemiyorsa yine beğenmedim atabiliyor. Emeğinizin çöp olduğunu düşünüyor iseniz şimdi eksilemeye devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Artı 16 Eksi
Haber doğru değilse, rapor kullanılması lazım. Bir de yanlış haber paylaşanlara, haber kategorisinde yasaklanma gelmesi lazım ama ona da - atılır yüksek ihtimalle.

Yok hocam bunlar taraflı haberlere bayılıyor yani ben onu anladım. Yukarıdaki örneğe rağmen hala beğenmedim atmıyoruz diye plak gibi sarıp duranlar var.

Yanlışınız var, atılıyor. Sadece spesifik bir örnek üzerinden değerlendirmeyelim. Konu sahibi kötü bir örnek vermiş.

Başka örnek versem kaynak diyen tipler gelecek şimdi. Nefes mi alıyorsun öyleyse kaynak ver bakalım (!)

Başka örnek versem kaynak diyen tipler gelecek şimdi. Nefes mi alıyorsun öyleyse kaynak ver bakalım (!)
Anladım ama sanki bu da kötü bir şey değil. İstesinler, atalım. Dolusuyla var.

Buradaki ana sorun, forumdan çoğu üyenin kendince desteklemediği bir haber içeriği olursa o konuya sürü psikolojisiyle beğenmedim atılıyor olması kanımca. Bunun önüne geçmek zor değil. Zaten konuyu da artıladım.

İstatistik kimsenin umurunda değil. Umurunda olan varsa kendi sorunu bence.

Ben benzer bir öneri sunduğumda insanlar gıcıklık olsun diye beğenmeme atmıştı, yönetim de öylece izlemişti.

Siz atmıyor olabilirsiniz ama "Beğenmedim" ifadesi atanlar var, çok denk geldim. Bana göre ifadelerin pek önemi yok ama bana göre önemi olmaması önerinin mantıklı bir öneri olduğu düşüncemi değiştirmiyor. Artılandı.

İstatiklerin ne gibi bir önemi var ki, herkes dilediği gibi emoji kullanıyor. Abuse edilmediği sürece bir sorun yok.
Sicilinize işlemiyor sonuçta burada alınan reaksiyonlar.
Yani dediğiniz mantıksız demiyorum ama çok fuzuli bir durum değil gibi.

• Beğendim
İfadeler: 905
İstatistik kimsenin umurunda değil. Umurunda olan varsa kendi sorunu bence.

Bazıları mesaj, like, çözüm gibi istatistikleri önemseyebiliyor. Şu an rütbe sistemi değişmemiş bile olsa değişince bu Like'lar puan kazanma yolu olacak. Bu sorun devam ederse sonu emoji istatistiklerin kalkması olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an tam hatırlayamıyorum ama yanılmıyorsam XF'de belirli bir tepki için değil, direkt tüm tepkilerin sayıma dahil edilmemesi için bir ayar vardı. Olmadı öyle bir şey yapalım diyeceğim ama öneri çok nötr kalmış gibi, olsa da olmasa da olur durumunda.

Forum rutbesini/istatistigini neden onemsiyorsun? Yardim edeceksen et ama like gelecek diye etme o yardimi, birinin sorununu cozmek icin et. Bir urun hakkinda tavsiye vereceksen urun sende var diye degil, kullanip begendigin icin ve soranin kullanim senaryosuna uygun oldugu icin tavsiye et o urunu.