• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Gündeme sessiz kalan ünlüleri takip edebileceğiniz Instagram sayfası: @cikalimtakipten

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    boykot ünlüler

Gece

Üstün
Tüm yaşananlara rağmen "aman bana bir şey olmasın" diye halen daha sesini çıkarmamış, kendini ve cebini düşünen, Türk gençliğinin tutuklanıp şiddet görmesi umurunda olmayan ünlülerin hiçbirine ihtiyacımız yok. Aksine onların bize ihtiyacı var, destekçi olma sırası onlarda şimdi. Sessiz kalmaya hiçbirinin hakkı yok.

Son düzenleme:
Sevmedim bu sayfayı. Haluk Levent'i engelle boykot et diyor yahu.

Benim için bu sayfanın bir değeri yoktur. Haluk Levent gibi bir sanatçı mı var bu ülkede? Tarihte yaptığı sağlam şeylerden haberi yok galiba?

cikalimtakiptenicikalimtakipten​

Bir insan sosyal medyadan tepkisini paylasmadi diye o insani dislamak oldukca sacma. Tepki koymamak, olaya karsi kayitsiz kalmak anlamina gelmez. En nihayetinde sen istedigin direnisi goster, istersen Sarachane'yi fethet, bu denli hukuksuzlugun ve adaletsizligin oldugu donemde Imamoglu'nun iceriden cikip cikmamasi, bizim yapmis oldugumuz tepkiye bagli degildir. Bu tur boykotlar ve yuruyusler sadece insana deger veren, cebini ve cikarini dusunmeyen gelismis ulkelerde ise yarar.

Aynen öyle. O sanatçının bu ülkeye neler kattığına da bakılabilir mesela. Devletin yapmadığı yardımı Haluk Levent yaptı depremler döneminde. Tarihte de çok fazla katkısı oldu bu millete. Bu yaptığı iyilikler öyle şıp diye unutulacak mı yani?

Aynen öyle. O sanatçının bu ülkeye neler kattığına da bakılabilir mesela. Devletin yapmadığı yardımı Haluk Levent yaptı depremler döneminde. Tarihte de çok fazla katkısı oldu bu millete.
Ki soyle de bir durum var, bu muhabbette tepki koymadi diye insan kayiranlar varsa en kral insan kayirmayi ben yaparim. Bu ulkede sesi guzel diye teroristlerin sarkilarini dinleyenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…