Gündüz nasıl uyunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diazpov
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 145

diazpov

Başarılı
Selam,

Gece çalıştığım için doğal olarak gündüz uyumam gerekiyor. Ancak son zamanlarda artan hava sıcaklıkları nedeniyle camı açık bırakmak zorunda kalıyorum. Bu da dışarıdan gelen araba, insan ve hayvan seslerinin odama girmesine neden oluyor.

Seslere karşı oldukça hassas bir yapım var. Bu yüzden uykuya dalmakta zorlanıyorum; uykuya dalsam bile en ufak bir seste sık sık uyanıyorum. Bu durum hem uyku kalitemi hem de günlük yaşamımı olumsuz etkiliyor.

Bu konuda uygulayabileceğim yöntemler veya tavsiye edebileceğiniz çözümler var mı?

Klima satın alın.

Gerçekten uykuya ihtiyacın olsa vücut zaten error verip uyutur. Gerçekten uyuman lazımsa koca bir tabak sarımsaklı yoğurt yemeyi deneyebilirsin. Ne zaman yesem gözümü açık tutmakta zorlanıyorum.
Sarımsak yiyemiyorum maalesef:/

Siyah perde almayı düşünüyorum bir de kulak tıkacı nasıl olur acaba deneyimleyen var mı

Sarımsak yiyemiyorum maalesef:/

Siyah perde almayı düşünüyorum bir de kulak tıkacı nasıl olur acaba deneyimleyen var mı?

Sizin sorununuz güneş değil ki? Ses. O yüzden klima alın dedim. Dışarının sesine maruz kalmadan uyuyabilirsin.

Işık, ısı ve ses sorununu çözmediğiniz sürece pek mümkün görünmüyor. Kalın perde+küçük bir klima veya bütçeniz yüksek ise panjur+klima yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…