Bu başlığı yazan arkadaşta ondan esinlendiği söyledi ama o meleklere göre biraz daha yavaş bir kardeşimiz SCP-173.

İsteyebiliyorsun. SCP wikisin de yapılan tüm testlerin kayıtları mevcut ve bu dediğinin zaten normal içeceklerden sonra yapılan ilk normal olmayan içecek testiydi.

Tamam o zaman ben birkaç litre alayım. R5 5600'ü 6.5 GHz'e OC edeceğim.:D

Tek bir küçük bakış ve diğer taraftasın. Bu SCP-096 hoşuma gitmiyor ama bu kısa film, SCP kısa filmlerinin en iyisi.
Birde Overlord izlemiştim ama fazla beğenmedim. Sanat tarzı ve görünüş olarak 096 filminden daha iyi fakat konusu sıkıcı biraz.

Eline sağlık. SCP herhalde gördüğüm en uçuk evrenlerden biri olabilir. Gizemli olması da cabası.
Aslında yazılan hikayelerle birlikte evren biraz daha derinleşiyor. Adamların askerlerinin ona ihanet etmesinden sonra oluşan "Chaos Insurgency" ekibinden tut, NATO tarafından kurulmuş ayrı bu tür SCP vakfı gibi anormal şeyleri muhafaza eden kuruluşlarda mevcut.

Aynı zamanda şöyle bir bilgi vereyim: SCP ile alakalı Live-Action tarzda kısa filmler var. Bulursam şimdi atacağım. Prodüksiyon açısından epey beğendiğim kısa filmlerdir.

Birde Overlord izlemiştim ama fazla beğenmedim. Sanat tarzı ve görünüş olarak 096 filminden daha iyi fakat konusu sıkıcı biraz.

Hah ben de onu diyecektim. Konusu evet, bayık. Ama prodüksiyon konusunda epey başarılı buluyorum o filmi.

Overlord'un sorunu şu: Ne yazılmış bir SCP'yi konu alıyor, ne de kullandıkları MTF ekibi SCP Wikisinde var. Bu yüzden çoğu kişi bu kısa filme sıcak bakmıyor.

Son düzenleme: