Konu Apple fanı dolu, Android tabletlerin 2 kat daha iyi olduğuna inanmazlar.
Ya zaten 10 bin liralık Android ile 20.000lik iPad'i kıyaslayanlarla ne konuşacaksın ki? Yeni jenerasyon tabletlerin (S9, Huawei Matepad vs.) 3 yılda perte çıktığına dair veri nerede var merak ediyorum.

Takmayın hocam, kendi hataları. Kazığı yiyince ağlarlar.
iOS işletim sistemini kullanıp da kazık yiyip ağlayanı hiç görmedim. Görseydim size katılırdım.

Ya zaten 10 bin liralık Android ile 20.000lik iPad'i kıyaslayanlarla ne konuşacaksın ki? Yeni jenerasyon tabletlerin (S9, Huawei Matepad vs.) 3 yılda perte çıktığına dair veri nerede var merak ediyorum.
Huawei Matepad galiba google servisleri yok diye biliyorum. S9'a laf söylemedim, sadece bütçemi aştığını dile getirdim. Gerçekten iyi bir tablet. Alsam alsam onu alırım ama bütçem o kadarına yetmiyor.

iOS işletim sistemini kullanıp da kazık yiyip ağlayan hiç görmedim. Görseydim size katılırdım.

Huawei Matepad galiba google servisleri yok diye biliyorum. S9'a laf söylemedin sadece bütçemi aştığını dile getirdim. Gerçekten iyi bir tablet. Alsam alsam onu alırım ama bütçem o kadarına yetmiyor.
Huawei almayın o zamanç Ayrıca GBox vs. ile kullanılıyor. Hatta native olarak bile kurulma şansı var.