Günlük hedefler gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16055
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 253
  • Etiketler Etiketler
    günlük
Makaleler
65
Örneğin 10 mesaj, 2 çözüm gibi günlük hedefler gelebilir. Aktifliği arttırır diye düşünüyorum.

Artı -20 Eksi
@oğuz sasi, ona bakarsan Wordle özelliğinin ne amacı var mesela. İnsanlar iki kelimeyi bi' araya getirip puan kazanmak için uğraşıyorlar. Sonucunda bir şey olmuyor. Bu da öyle bir şey. Senin amacın sadece o hedefi tamamlamak olmasa bile gün içinde fark etmeden tamamlamış olacaksın zaten. Aktif kullanan birisiysen günde en az 10-15 mesaj atıyorsun şuraya. Çok büyük hedefler olsa neyse de, hiç olmadığını düşünsen bile fark etmeden tamamlamış olacağın bir şey. Kötü bir yanı yok.

Wordlenin bir amacı yok eğlence için getirilmiş bir şey. Hatta ben onun da puana dayalı değil de her soruyu çözünce yeni soru gelmesi taraftarındayım. Oynamayı seviyorum ve bir konuya mesaj yazınca cevap gelmesini beklerken oynamayı isterdim.

Ek olarak ben bu konuda kendi şahsi fikirlerimi belirttim özellik gelse de beni rahatsız etmez.

Atmıyor işte kimse. Saçma sapan mesajlarla uğraşmak istemiyor. Onu yapacak kişide zaten forumu amacında kullanacak kapasitede değildir. Buradaki hiçbir üyenin yapacağını düşünmüyorum. Yapan kimse yok zaten. O konuyla haşır neşir olmayan birisi olsan bile yapay zekayı açar cevabı alır yapıştırırsın buraya, yine o mesajı göndermiş olursun.

@oğuz sasi, bu da zaten aşırı ciddiyetli bir şey değil. Eğlence tarzı bir şey. Günlük giriş serisi gibi.

Hocam eğer bu özellik gelirse, sırf yazmak için yazan bir sürü insan çıkacak ortaya. Forumda bottan farksız dolaşan insanlar olacak. Bozar bence, gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…