Hocam teşekkürler bu akşam aldırtmayı denerim. Peki bir sorum var S9FE mi yoksa Matepad 11 veya matepad 11.5 mi?Kalemiyle geliyor hocam. Ben sizin sorunuzdan başka kalemli "Samsung" tablet var mı anladım. Eğer Huawei'nin sitesinden alırsan kalemli gelir. Bu arada 100 tlye muhakkak kılıfını alın. Satın alma bölümünün aşağısında var.
Hocam şu an matepad 11 9000 tl. 11.5'ten daha iyi bir tablet. Huawei'nin kendi sitesinden klavye artı kalem ile 9000 liraya alabiliyorsunuz. HUAWEI MatePad 11 Klavye Tablet | Peşin Fiyatına 3 Taksit İndirim bugün bitiyor.
Ve indirimle 8700 oluyor. Sayfanın biraz altında kupon bölümleri var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Matepad 11 hepsinden daha iyi. Üstelik daha ucuz. Tek yapman gereken Gbox kurup Google servislerine oradan girmek. Zaten rehberlere bak çok kolay.Hocam teşekkürler bu akşam aldırtmayı denerim. Peki bir sorum var S9FE mi yoksa Matepad 11 veya matepad 11.5 mi?
Çok teşekkürler hocam.Matepad 11 hepsinden daha iyi. Üstelik daha ucuz. Tek yapman gereken Gbox kurup Google servislerine oradan girmek. Zaten rehberlere bak çok kolay.
Ne demek.
Tam bir enayi tableti. Bunu 7000 liraya alan varsa tam bir enayidir.
Hocam yurt dışı olarak ucuz alınsa üstüne kalem alınsa nasıl olur ders için?Tam bir enayi tableti. Bunu 7000 liraya alan varsa tam bir enayidir.
Nereden bulacaksınız yurt dışı halini? Şu anki kalem dahil bütçenizi söyleyin, ben de ona göre önereyim. Ha bu arada yurt dışı olarak bulursanız tablete en fazla 3000 tl verilir.Hocam yurt dışı olarak ucuz alınsa üstüne kalem alınsa nasıl olur ders için?
Hocam bütçe hiç belli değil. Bütçe belli olunca haber veririm.Nereden bulacaksınız yurt dışı halini? Şu anki kalem dahil bütçenizi söyleyin, ben de ona göre önereyim. Ha bu arada yurt dışı olarak bulursanız tablete en fazla 3000 tl verilir.
Ve bütçe asla belli olmadı. Son....Hocam bütçe hiç belli değil. Bütçe belli olunca haber veririm.