Detaylar
Kim cevapladı?Rize'de şu anda çay toplamanın günlüğü en az 3500 TL. Fiziksel kuvvetine güveniyorsan bir Work & Sleep seyahati olarak değerlendirebilirsin.
Telegram, İnstagram ve WhatsApp grupları var. Oralardan bulabilirsin.
Nuvxhlm
Gelişen
Rize'de şu anda çay toplamanın günlüğü en az 3500 TL. Fiziksel kuvvetine güveniyorsan bir Work & Sleep seyahati olarak değerlendirebilirsin.
Sivastayım hocam Rize'ye gidemem.
Telegram, Instagram ve WhatsApp grupları var. Oralardan bulabilirsin.
Onlara nasıl gireceğim Google'a yazınca çıkmıyor.
win8.1 mağduru
Uzman
Kargo firmalarının aktarma merkezlerinde çalışabilirsin.
Nuvxhlm
Gelişen
Kargo firmalarının aktarma merkezlerinde çalışabilirsin.
17yaşındayım hocam alırlar mı bir de nasıl olacak o?
Gecen odun tasidim hala kendime gelemedim.Rize'de şu anda çay toplamanın günlüğü en az 3500 TL. Fiziksel kuvvetine güveniyorsan bir Work & Sleep seyahati olarak değerlendirebilirsin.
Rize'de sezonluk çalışnalar eskiden Gürcistan'dan geliyoru ama sezonluk düşünmüyorsan o ayrı tabii ki.
Taşıma genelde dahil değil. Annem şu anda Rize'de ama bizim köyde çay sezonu bitti, bir sonraki sezona daha var.Gecen odun tasidim hala kendime gelemedim.Çay toplamaya tasima dahil mi? Sadece toplamaksa toplanir. Var mi tanidik abi sizin? Yakinim oraya.
Son düzenleme:
shiedae3
Üstün
Yatacak bir yer ayarlıyorlardır mesafe çok çok uzakta değil bence olabilir 3500 iyi para. Genç adamsın 2 gün uykusuz bile çalışırsın kısa zamanda yüksek para alırsın.
Olursa lutfen iletin saygilar sevgiler annenize. Calismaktan onur duyarim ailenizle.Rize'de sezonluk çalışnalar eskiden Gürcistan'dan geliyoru ama sezonluk düşünmüyorsan o ayrı tabii ki.
Taşıma genelde dahil değil. Annem şu anda Rize'de ama bizim köyde Çay sezonu bitti, bir sonraki sezona daha var.