Yatacak bir yer ayarlıyorlardır mesafe çok çok uzakta değil bence olabilir 3500 iyi para. Genç adamsın 2 gün uykusuz bile çalışırsın kısa zamanda yüksek para alırsın.

Nasıl iletişim kuracağım. Günlük işler için Instagram WhatsApp grubu yok mu? Ben bulamadım internette.

Gecen odun tasidim hala kendime gelemedim. 😅 çay toplamaya tasima dahil mi? Sadece toplamaksa toplanir. Var mi tanidik abi sizin? Yakinim oraya.

İşi nereden buldunuz hocam internette böyle günlük iş grupları var mı ben bulamadım'da.

Son düzenleme:
Nasıl iletişim kuracağım. Günlük işler için Instagram WhatsApp grubu yok mu? Ben bulamadım internette.
İş bulmanın yolları

1- İşkur ilanlarına başvurmak veya ilandaki numarayı arayıp sormak. Türkiye İş Kurumu - Açık İş İlanları

2- Çevredeki potansiyel işverenlere (restoran vs.) gidip, direkt iş aradığını belirtmek.

3- Tanıdıklara sormak

Mesela X kargo firma şubesine gidip, geçici iş aradığını sor; eğer onlar elemana ihtiyacı varsa sana bu işleri organize eden kişinin telefon numarasını söyler. Arar, konuşursun. Otelde çalışmak istiyorsan internette ilanlara veya direkt otellere gidip konuş.

Ya iş arama sitelerine başvurursun ya da potansiyel işverenlere direkt gidip konuşursun. Kimse sana niye iş arıyorsun diye kızmaz. Tam tersine bedavaya çalışacak eleman buldum diye sevinir. Daha önce hiç iş aramadıysan başlangıç zor ama cesaretini topla ve harekete geç.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşi nereden buldunuz hocam internette böyle günlük iş grupları var mı ben bulamadım'da.
Köy'de yasiyorum karadenizde dağın basindayim. Isler cok nadir var. Belirli gruplar var onlara veriyorlar sadece isleri bana denk geldi ama guzel reklam oldu simdi bir kac daha teklif gelir herhalde 3000 liraya tasidim bahceden yukariya parayida kedi icin harcadim yine 5 parasiz kaldim. 😂 2 yildir burdayim nadir denk geliyor.

Sana guzel tavsiye vereyim eger kendine guveniyorsan oralarda insaat malzemeleri ve evin iclerini yapan fayansci, parkeci gibi yerler olur genel adi vardi unuttum. Oralara git dukkana sor tek tek illaki birisi alir seni ise fakat yeni basladigin icin fazla para odemeyebilirler ayrica uyanik ol girecegin isteki adamlari iyi sec parana cokmesinler.

İş bulmanın yolları

1- İşkur ilanlarına başvurmak veya ilandaki numarayı arayıp sormak. Türkiye İş Kurumu - Açık İş İlanları

2- Çevredeki potansiyel işverenlere (restoran vs.) gidip, direkt iş aradığını belirtmek.

3- Tanıdıklara sormak

Mesela X kargo firma şubesine gidip, geçici iş aradığını sor; eğer onlar elemana ihtiyacı varsa sana bu işleri organize eden kişinin telefon numarasını söyler. Arar, konuşursun. Otelde çalışmak istiyorsan internette ilanlara veya direkt otellere gidip konuş.

Ya iş arama sitelerine başvurursun ya da potansiyel işverenlere direkt gidip konuşursun. Kimse sana niye iş arıyorsun diye kızmaz. Tam tersine bedavaya çalışacak eleman buldum diye sevinir. Daha önce hiç iş aramadıysan başlangıç zor ama cesaretini topla ve harekete geç.
İşkur ile cidden iss giren var mi? Ilana sifir basvuru yapilmis ariyorum ilani bana diyor ne ilani nereden gordun? Daha kendilerinin haberi yok ilanin acildigindan. Gidiyorum konusuyorum ise girecek saglam dayisi olanlar araya giriyor onlar giriyor saka gibi memleket. En son Vatan PC ile gorustum benim yerime birini almislar gittim merak ettim daha telefon serilerini bilmiyor konusmasini bilmiyor onu almislar. Neyse daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

Köy'de yasiyorum Karadeniz'de dağın basindayim. Isler cok nadir var. Belirli gruplar var onlara veriyorlar sadece isleri bana denk geldi ama guzel reklam oldu simdi birkaç daha teklif gelir herhalde 3000 liraya tasidim bahceden yukariya parayida kedi icin harcadim yine 5 parasiz kaldim. 😂 2 yıldır buradayim nadir denk geliyor.

Sana guzel tavsiye vereyim eger kendine guveniyorsan oralarda insaat malzemeleri ve evin iclerini yapan fayansci, parkeci gibi yerler olur genel adi vardi unuttum. Oralara git dukkana sor tek tek illaki birisi alir seni ise fakat yeni basladigin icin fazla para odemeyebilirler ayrica uyanik ol girecegin isteki adamlari iyi sec parana cokmesinler.

Nasıl yani hocam.
Köyden inşaatcı tanıdık vardı ona sordum zaten iş olunca şeşleyeceğim dedi. Alçıpan.
17 yaşında nereler alırki beni?

İşkur ile cidden iss giren var mi? Ilana sifir basvuru yapilmis ariyorum ilani bana diyor ne ilani nereden gordun? Daha kendilerinin haberi yok ilanin acildigindan. Gidiyorum konusuyorum ise girecek saglam dayisi olanlar araya giriyor onlar giriyor saka gibi memleket. En son Vatan PC ile gorustum benim yerime birini almislar gittim merak ettim daha telefon serilerini bilmiyor konusmasini bilmiyor onu almislar. Neyse daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

Çok fazla ilana başvurunca illaki birinden dönüş alıyorsun. Bazıları boş ilanlar veriyor yapacak bişey yok.

Personel Arayan İşletmelerin İlanları - ModHotel.net otel sektöründe iş arayanlar için tavsiye ederim.

Gercekten cok bos ilan var maksatlari belli. "İş var çalismak isteyen yok." Secime az kaldi guveniyorum artik degisecek butun bunlar. Güvenilir mi bu site?

yıllar önce bu siteden iş bulup çalışmıştım. çoğunluğu antalyada bulunan otellerin kullandığı yazılımın eleman arama kısmı diyebiliriz. çoğunluğu sezonluk işler. oteller ilan veriyor. bazıları kalacak yer veriyor. her ilan %100 güvenli diyemem. otel ilan yayınlamışsa arar veya otele gidip başvuru yapabilirsin.