Sahip olduğunuz sisteme göre KDE'nin tüketimi hiçbir şey, tutarlı ve configlerle çok uğraşmayacağınız bir masaüstü ortamı istiyorsanız KDE veya GNOME gibilerine biraz muhtaçsınız diyebilirim. Video izleyip internette dolaşma işini Debian ile dahi yaparsınız, bunun için dağıtım sormanıza gerek yok.
Bende artık Linuxfobi oldu. Özellikle bakın hem Kali hem de Mint kurdum ve MSI H610M-B Ethernet sürücülerini görmüyor. Acemi olduğum için kuramıyorum da. Oyun ve Adobe programları hariç video falan izlemelik dağıtım önerisi yok mu?
Biliyorum en iyi diye bir şey yok. Bazıları teması değişiyor mesela ama ne olur fantezili bir şeyler olmasın
Kali kurmak yerine vm kullansanız daha iyi. Görüntüsünü beğendiğiniz OSi kurun. Fedora KDE ve GNOME ile çok hoş gözüküyor o yüzden ben tavsiye ederim. Zamanınız var ve Linux'un nasıl çalıştığını anlamak isterseniz Arch kurun geçin. Temelde yeni başladığınız için hiçbir şey değişmeyecek.
Bende artık Linuxfobi oldu. Özellikle bakın hem Kali hem de Mint kurdum ve MSI H610M-B Ethernet sürücülerini görmüyor. Acemi olduğum için kuramıyorum da. Oyun ve Adobe programları hariç video falan izlemelik dağıtım önerisi yok mu?
Biliyorum en iyi diye bir şey yok. Bazıları teması değişiyor mesela ama ne olur fantezili bir şeyler olmasın