Fedora, Debian sid'in RPM şubesidir ve ek bir özelliği de olmadığı için bomboş dağıtımdır. OpenSUSE Tumbleweed bizde fazla tutulmaz ama x86_64_v4 paket sunması, YaST ve genel olarak bütün fedora yazılımlarıyla uyumlu olmasından sebep daha mantıklı bir seçim.Ubuntu, Fedora ve Pop_Os güzeldir. Pop_Os genelde oyun için kullanılan bir dağıtım öyle biliyorum. Ubuntu ise en klasik dağıtım bir nevi Windows diyebilirim. Fedora hakkında bir bilgim yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Hangisini seçmeliyim sizce?
Edit: Tema bozuluyor. Şifre giriyorum daha sonra hoş geldiniz penceresinden sonra arka taraf hiç yok. Fareyi kenarlara götürünce bariz bozulduğu belli oluyor buga giriyor. 2 kere silip yükledim olmadı. (KDE)
Son düzenleme:
KDE yakin zamanda buyuk bi guncelleme aldi, GNOME bakin bi.Eki Görüntüle 46002
Edit: Tema bozuluyor. Şifre giriyorum daha sonra hoş geldiniz penceresinden sonra arka taraf hiç yok. Fareyi kenarlara götürünce bariz bozulduğu belli oluyor buga giriyor. 2 kere silip yükledim olmadı. (KDE)
Ah Nvidia ah.
@Hu tao Linux Mint kurmuş arkadaş, konu metnini okudunuz mu?
@Ella Freya EndavourOS'te Cinnamon veya GNOME öneririm, KDE NVIDIA'da buglu galiba. No desktop deyince arayüz geliyorsa ve beğenirseniz onu da deneyebilirsiniz.
@Ella Freya EndavourOS'te Cinnamon veya GNOME öneririm, KDE NVIDIA'da buglu galiba. No desktop deyince arayüz geliyorsa ve beğenirseniz onu da deneyebilirsiniz.
@Hu tao Linux Mint kurmuş arkadaş, konu metnini okudunuz mu?
Konuyu tam okumadim afedersiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
KDE tam olarak bir eşşoğlueşşek, KDE6 hiç bir yerde düzgün çalışmıyor.@Hu tao Linux Mint kurmuş arkadaş, konu metnini okudunuz mu?
İşte bu yüzden Debian.KDE tam olarak bir eşşoğlueşşek, KDE6 hiç bir yerde düzgün çalışmıyor.
Ya onu da ben sevmiyorum kaplumbağa gibi çalışıyor günlük iş için.
Açık kaynak seven donanımda bleeding edge bu işin raconu da, nasip tabi.
Plasma sunucu'yu açıp Vulkan ve Temel yapmayı dener misiniz?Eki Görüntüle 46002