@320 kusura bakma da yalan mı be çiçeğim yaKDE tam olarak bir eşşoğlueşşek, KDE6 hiç bir yerde düzgün çalışmıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam sizi bezdirdiği kadar beni de sevdirdi
Toplulukta falan öven de var gömen de ama ben övene daha çok rastladım. Ama sizde öyle kötü bir deneyim yaşatması üzücü olmuş.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
GNOME düzgün çalışıyor. Bu arada şunlar ilgimi çekti:
Biraz WTTG 2 havası var belki sonra denerim.
Biraz WTTG 2 havası var belki sonra denerim.
Şöyle ki hocam GNOME ve KDE arasında kaldığımda genelde KDEyi mantıklı düşünürsem seçsem de, adamlar hiç bir ekran kartıyla iyi anlaşamıyor açığıyla kapalısıyla. GNOME ise çok tabletimsi bi kafa seçiyor ve ayarları çok ilkel.Genelde kullanıma GNOME seçiyorum fakat çeşitli buglardan KDEye kaçabiliyorum (GNOME 46ya özgü bir bug) fakat KDE de her yerden ucube bişey fırlatıyor.Hocam sizi bezdirdiği kadar beni de sevdirdi
Toplulukta falan öven de var gömen de ama ben övene daha çok rastladım. Ama sizde öyle kötü bir deneyim yaşatması üzücü olmuş.
Örneğin taskbarım en alttayken, float değil yapışıkken hiç bir system tray uygulamasının menüsü çalışmıyordu, şu an yani bugün yaptığım güncellemeyle sanırım o da fixlenmiş ben de 5 saniye önce öğrendim
Yani çeşitli eşekliklikleri var.
Çünkü oyun sırasında kompozitörü kapatmıyor.@Beyazıt@Otonom Piyade Cinnamon'u neden beğenmiyorsun?
Beyazıt
Üstün
@Silinen üye Linux Mint'i beğeniyorum ama Cinnamon hakkında pek bir fikrim yok.
Compositor görüntüyü işleyen ara katman. Haliyle GUIyi işlemesi gerekiyor GNOME KDE Cinnamon neyse de oyun açıksa zaten oyunun kendi işleyicisinden sonra da masaüstünden geçince hem latency hem de fps 56 oluyor.