Bütçe
8000

qiyanaX1

Uzman
Arkadaşlar, TikTok ve Instagram'da sorun çıkarmayacak, kasmayacak, günlük kullanım için telefonu lazım. Max 8K TL'ye ne alınır? Biraz da uzun ömürlü olsun. Sadece günlük kullanım, bir şeyler izleme, TikTok, Instagram, YouTube, dizi, film tarzı.

Son düzenleyen: Moderatör:
8K bulman biraz zor. Ama istersen Samsung A52 veya a serisine bakabilirsin. A52 19.000-14.000 arası ama sıfırları bu fiyat. 2. elleri uygun olabilir senin için.

Kardeşime oyun için Nothing CMF Phone 1 almıştım 10K iken fiyatına göre çok iyiydi. O tarz bir şey yok mudur bu civarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşime oyun için Nothing CMF Phone 1 almıştım 10K iken fiyatına göre çok iyiydi. O tarz bir şey yok mudur bu civarda?

Hocam, Xiaomi'ler iyi oluyor ama Xiaomi fiyatlarını bilmiyorum. Günlük kullanım için o tarz isimlerini bilmediğim telefonları tercih etmem; bir de General Mobile falan alayım demeyin, arkadaşımda vardı, Instagram donuyor, güncellemeler gelmiyor, arayüz kasıyor.

Arkadaşlar, TikTok ve Instagram'da sorun çıkarmayacak, kasmayacak, günlük kullanım için telefonu lazım. Max 8K TL'ye ne alınır? Biraz da uzun ömürlü olsun. Sadece günlük kullanım, bir şeyler izleme, TikTok, Instagram, YouTube, dizi, film tarzı.

A07 olabilir. En azından G99 günü kurtarır.

Bir de General Mobile falan alayım demeyin, arkadaşımda vardı, Instagram donuyor, güncellemeler gelmiyor, arayüz kasıyor.

Ucuz modeliyse normal. Şu son iki telefonu güzel.

İkinci else 8 9K civarına iPhone XS çözülebilir. 8K ya alabileceğin başka hiçbir telefon XS akıcılığını ve kalitesini sunmaz. OLED ekranı bile var.

Çok eski ve uygulama desteği biter onun. Yerine eski orta segment ya da amiral telefon bakabilir 2.elde
iPhone tarafında SE 2 daha mantıklı.