tear

Üstün
Makaleler
34
Yok abi, cidden her şey değişti. Etiklik diye bir şey kalmadı; konu ahlakla alakalı değil bu arada, herkesin yaptığı kendine ama platformlar insanların beynini çürütmeye ve kadınları objeye indirmeye başladı. Kadınlar da buna hayır demedi.

Artık para kazanmak 18-25 yaşındaki bir kadın için çok kolay. Erkekler üzerinden milyonlara sahip olabiliyorlar ve bunu kadın gücü olarak adlandırıyorlar. Eril sistemi yok edeceklerdi güya.

Okuldan veya dışarıdan bir kızı beğeniyorum, kim olduğunu öğreniyorum, kız tüm okulla yatmış oluyor abi. Tek istediğim sevilebileceğim bir ilişki; 1-2 ay birbirimizden faydalanıp ayrılmak istediğim bir ilişki değil. Zaten artık standartlar yüksek; ben boydan kaybediyorum. Bu yüzden iki kere red yedim zaten. Boyum 1.60-1.62 var veya yok.

Sosyal medyayı açıyorum, yine gördüğüm tek şey objeler. Artık bu durumun normalleşmesi, gerçekten varoş bir toplumun son noktası. Globalden bahsediyorum; bizim ülkemizde durum aynı ama yurtdışında çok daha fazla.

Eski dönemlere bakıyorum, nostaljik zamanlara. İnsanlar gerçekten birbirini seviyor; ben bunla yattım, ben onla yattım diyen biri yok. Kimsenin bedeniyle popüler olma çabası yok. Çok ilginç bir dünyada yaşamaya başladık gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu global düzenin istediği bir şey.
Bu söylediğimi kelime seçiminden dolayı dini olarak algılamayın : günahkar toplumlar daha kolay yönetilir.

"Batının dertlerini ithal etmek" lafını duymuşsunuzdur. Çoğunuz katılmayacak ama ben tüm "izm"leri ret ediyorum. Piyasaya salınan bu izmler kişileri anlamsız gruplaşmalara, saldırgan toplumlara ve sonunda yönetilmeye hazır (tıpkı bir yemek gibi) toplumlara dönüştürür.

Ateizm: Türklerden ele alalım. Bu millet vatanı koruma uğruna Allah Allah diye gittiler. Türkü kolay kolay alt edemezsin. Ama içerden önce dinini sonra kimliğini al ve George yönetsin.

Veganlık: Gündem senin hakkın, alman gereken bir benlik var fakat George napıyor, sana yeni bir gündem yaratıyor: hayvanlar yenmemeli, onlar neden acı çekiyor?

Feminizm: Kadınlar acı çekiyor, metalaştırılıyor. George napıyor? "Hey kadınlar, feminizme uyun. Kendi haklarınız var. Ataerkil sistem yüzünden her şey." Sonuç pratikte, sahada ne oluyor? Kadınlar hak alacağım diye erkekleri yiyip bitiriyor (yanlış anlama olmasın erkekler bundan gayet memnun), kadınlar erkekleri yemek için cinsel gücünü kullanıyor. Aa o da ne? Kadınlar yine obje olmuş. George, sen yok musun sen? Hem kendi tarafına çekip kadınları yönettin hem de onlara kadın hakları diye sahte kimlik verdin.

Bu da böyle alt alta gider.
İzmler belli düşünürlerin fikirlerinden çıkmış olabilir, ama unutmayın! George zeki ve elindeki mallar belli. Nasıl kullanılacağını iyi biliyor!

Bu görüşlerim tartışmaya kapalıdır, öyle söyleyeyim dedim.

Bu yüzden bundan bir 100 yıl öncesine bakın derim. İnternet öncesi dönemde ne feminizm vardı ne saçma sapan modalar. İnternetin getirdiği en büyük sorunlar olarak LGBT ve feminist akımı görüyorum. Günümüzde moda diyerek affedersiniz ama kadınları resmen çıplak dolaştırıyolar. Bundan 50 yıl öncesine gidin ve kadınlara bakın gerçekten giyim tarzları çok etkileyici. Günümüzde çoğu kadının üstünde bir şey giydiğini bile düşünmüyorum. Kendilerine obje gibi davranılmasını istiyorlar fakat bunu dile getirdiğinde feminist oluyorlar.

Erkekler modern teknolojiyi ürettikten ve sistemi kurduktan sonra kadınlar "aaa biz de varız eveeeet kadın gücü!" demeye başladılar. Yanlış anlaşılmasın ben burada hiçbir kadına laf atmıyorum siz bunları kime dediğimi çok iyi biliyorsunuz. Bu konu üzerine söylenecek çok söz var ama linç yemek istemiyorum.

Eskiden kadınlara pek önem verilmiyordu. Sadece evime çocuklarıma baksın hiçbir işe karışmasın gibi bir mantık vardı ki hala var bu ama geçmişe göre daha insancıl şu an (en azından bazı kesimler için) Şimdi ise bir kadın istediği zaman kocasından boşanabiliyor, başkasıyla evlenebiliyor vs. Peki bu neye sebep oldu? İşte bu konuda bahsettiğimiz şeye. Ve bu yüzden eski kadınlar ile şimdiki kadınlar arasında dağlar kadar fark var. Eskiden bir kadınla evlendiğinde mesela çok tanıdık yakın bir örnek vereyim, başlık parasını verirsin kadın çıtını çıkarmaz seninle evlenirdi. Peki şu an öyle mi hayır (bazı yerlerde hala olabilir)

Bakın kadınlara özel haklar vermenin kötü olduğunu söylemiyorum, bunun doğal bir şey olduğunu söylüyorum. Son zamanlarda da kadınların dişilik özelliklerini kullanarak çok basit bir şekilde paralar kazandığını görüyoruz. Bunlara para verenler ise yine erkekler. Yani deyneğin neresinden tutarsan tut yine malum kısmı tutuyorsun.

Şimdi size ibretlik bir şey anlatayım da iyice soğuyun;

Kıza yazan biri var ve flört durumu başlamak üzere..

Kızın flörtü ya da görüştüğü birisi inceleyerek varsayımda bulunarak yalnız olduğunu düşünen var.

Kız, flört işini hızlıca sarıp sevgili olur.

Çocuk durumu karşısında şaşırsa da, eyvallah der. Sonuçta aşık, sevdalı vs değil..

Bunlar hep tesadüf karşılaşırlar.. kız, sevgilisi ve diğer çocuk..

Kız, diğer çocuğun farkında ve bu durumdan zevk alıyor. Al benisinin arttığını düşünerek özgüveni artıyor.

Çocuk bu arada buna aşık değil, karşılaştığı zaman bunlarla istemsizce rahatsız oluyor. Kız ise farklı manalar ekliyor gereksizce. (karşılaşmak için bahaneler arıyor, bana aşık vs)

Kızın sevgilisi farklı bir yere gidiyor, kız ile ayrı düşüyorlar ama sevgililer.

Kız bu durumda biraz daha rahat davranmalara başlıyor, özgüveni geldiği için...

Aşırı açık giyimlerinden sevgilisi rahatsız oluyor, hatta işe ayrı ayrı kıyafet getiriyor..

Baya iddialı bir giyim ile geldiği gün, herkese manken gibi şovunu yapıyor...

Sanki zorlu boşanma eşiğinden ayrılmış insanlar gibi bir rahatlık var üstünde o gün...

Neyse bu ilişkinin ömrü uzun değildi.. ki bitti...

Kız instagramdan olabildiğince erkeğe istek atıp, diğer taraftan gerçek çevresindeki erkeklere de mesaj veriyordu..

Bu arada armut tekrar aynı yere düştüğü için, buna bir ara bakan çocuğa da yazılmaya başladı..

Neyse ki çocuğun yanında benim gibi bilmiş bir ağabeyi vardı.. Asla yüz vermedi.

Burada anlatmak istediğim şey, kızlarımızın bir çoğu tutarsız ve rahat tavırlar içine girmeye başladı.

Ve bunların sayısı gittikçe artıyor..

Aradıkları şeyi bilmiyorlar, sevgi ve aşka inanmıyorlar. Gün sonunda geleceğe yatırım araçları arıyorlar kendilerine..

Siz, siz olun çok fotograf çeken, sosyal medya bağımlısı hayat hakkında hiç bir ilham ve ders almamış, kendi parasını kazanmamış, yemek yapmayı bilmeyen, aile ilişkisi kötü olan, terbiye sorunları olan, giyim kuşam tertibi olmayan, gereksiz erkeklerle samimi olan ve 3 kişiden fazla bir erkek ile geçmişi olan kızlardan uzak durun.

İnsan ilişkileri için eski dönem sona erdi. Erkeklerin kafasının çalıştığı bir kültürde (Güney Kore örneği) ne oluyor bakın, batı zaten bitmiş.