Detaylar
Kim cevapladı?Yok abi, cidden her şey değişti. Etiklik diye bir şey kalmadı; konu ahlakla alakalı değil bu arada, herkesin yaptığı kendine ama platformlar insanların beynini çürütmeye ve kadınları objeye indirmeye başladı. Kadınlar da buna hayır demedi.
Artık para kazanmak 18-25 yaşındaki bir kadın için çok kolay. Erkekler üzerinden milyonlara sahip olabiliyorlar ve bunu kadın gücü olarak adlandırıyorlar. Eril sistemi yok edeceklerdi güya.
Okuldan veya dışarıdan bir kızı beğeniyorum, kim olduğunu öğreniyorum, kız tüm okulla yatmış oluyor abi. Tek istediğim sevilebileceğim bir ilişki; 1-2 ay birbirimizden faydalanıp ayrılmak istediğim bir ilişki değil. Zaten artık standartlar yüksek; ben boydan kaybediyorum. Bu yüzden iki kere red yedim zaten. Boyum 1.60-1.62 var veya yok.
Sosyal medyayı açıyorum, yine gördüğüm tek şey objeler. Artık bu durumun normalleşmesi, gerçekten varoş bir toplumun son noktası. Globalden bahsediyorum; bizim ülkemizde durum aynı ama yurtdışında çok daha fazla.
Eski dönemlere bakıyorum, nostaljik zamanlara. İnsanlar gerçekten birbirini seviyor; ben bunla yattım, ben onla yattım diyen biri yok. Kimsenin bedeniyle popüler olma çabası yok. Çok ilginç bir dünyada yaşamaya başladık gerçekten.
Bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler, özellikle bu dönem için bayağı iyi yıllanmış bir söz bu. Birinin 30-40 kişilik oyuncak ordusundan birisi olacağına, gidersin kendini geliştirirsin veya eğlencene bakarsın.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Kızlar erkekleri oyuncak zannediyor. Bir kelime var ya. Onu yapıyorlar. (O kelimenin baş harfini verirsem bile ban yerim). Zaten şu yeni nesil hep ondan. Tüm erkekler de peşlerine koşuyor, kul köle oluyor. Güzel olmak için ondan olmaya gerek yok. Yürüsünler gitsinler.Yok abi, cidden her şey değişti. Etiklik diye bir şey kalmadı; konu ahlakla alakalı değil bu arada, herkesin yaptığı kendine ama platformlar insanların beynini çürütmeye ve kadınları objeye indirmeye başladı. Kadınlar da buna hayır demedi.
Artık para kazanmak 18-25 yaşındaki bir kadın için çok kolay. Erkekler üzerinden milyonlara sahip olabiliyorlar ve bunu kadın gücü olarak adlandırıyorlar. Eril sistemi yok edeceklerdi güya.
Okuldan veya dışarıdan bir kızı beğeniyorum, kim olduğunu öğreniyorum, kız tüm okulla yatmış oluyor abi. Tek istediğim sevilebileceğim bir ilişki; 1-2 ay birbirimizden faydalanıp ayrılmak istediğim bir ilişki değil. Zaten artık standartlar yüksek; ben boydan kaybediyorum. Bu yüzden iki kere red yedim zaten. Boyum 1.60-1.62 var veya yok.
Sosyal medyayı açıyorum, yine gördüğüm tek şey objeler. Artık bu durumun normalleşmesi, gerçekten varoş bir toplumun son noktası. Globalden bahsediyorum; bizim ülkemizde durum aynı ama yurtdışında çok daha fazla.
Eski dönemlere bakıyorum, nostaljik zamanlara. İnsanlar gerçekten birbirini seviyor; ben bunla yattım, ben onla yattım diyen biri yok. Kimsenin bedeniyle popüler olma çabası yok. Çok ilginç bir dünyada yaşamaya başladık gerçekten.
Yeni dünya düzenine hoş geldiniz bundan Türkiye'de payını alacaktı tabii namus kelimesi birkaç seneye TDK'den de kaldırılır muhtemelen.
Umarım tamamen ortadan kalkar ve insanların aklından silinir.
Yok abi, cidden her şey değişti. Etiklik diye bir şey kalmadı; konu ahlakla alakalı değil bu arada, herkesin yaptığı kendine ama platformlar insanların beynini çürütmeye ve kadınları objeye indirmeye başladı. Kadınlar da buna hayır demedi.
Sosyal medyayı açıyorum, yine gördüğüm tek şey objeler. Artık bu durumun normalleşmesi, gerçekten varoş bir toplumun son noktası. Globalden bahsediyorum; bizim ülkemizde durum aynı ama yurt dışında çok daha fazla.
Eski dönemlere bakıyorum, nostaljik zamanlara. İnsanlar gerçekten birbirini seviyor; ben bununla yattım, ben onunla yattım diyen biri yok. Kimsenin bedeniyle popüler olma çabası yok. Çok ilginç bir dünyada yaşamaya başladık gerçekten.
İnsanlar hep aynıydı. Sadece sosyal medya sayesinde her şey ortaya çıktı ve insan davranışları biraz daha teknolojiye uyum sağladı. "Eskiden yoktu" dediğiniz şeylerin hepsi eskiden de pekala vardı. Sadece sosyal medya "bak abi eskiler ne güzeldi cart curt" diyerek size bu algıyı yedirdi o kadar. İnsanlık dışı deneyler, kadınların köleden farksız olduğu bir toplum düzeni, erotik dergi ve filmler, soykırımlar, fuhuş ve insanların kendi bedenleri veya başkasının bedeni üzerinden para kazanması her zaman olan şeylerdi. Sadece siz çok toz pembe bir "geçmiş" hayali kuruyorsunuz.
Bu yüzden bundan bir 100 yıl öncesine bakın derim. İnternet öncesi dönemde ne feminizm vardı ne saçma sapan modalar. İnternetin getirdiği en büyük sorunlar olarak LGBT ve feminist akımı görüyorum. Günümüzde moda diyerek affedersiniz ama kadınları resmen çıplak dolaştırıyolar. Bundan 50 yıl öncesine gidin ve kadınlara bakın gerçekten giyim tarzları çok etkileyici. Günümüzde çoğu kadının üstünde bir şey giydiğini bile düşünmüyorum. Kendilerine obje gibi davranılmasını istiyorlar fakat bunu dile getirdiğinde feminist oluyorlar.
Erkekler modern teknolojiyi ürettikten ve sistemi kurduktan sonra kadınlar "AAA biz de varız eveeeet kadın gücü!" demeye başladılar. Yanlış anlaşılmasın ben burada hiçbir kadına laf atmıyorum siz bunları kime dediğimi çok iyi biliyorsunuz. Bu konu üzerine söylenecek çok söz var ama linç yemek istemiyorum.
Feminist hareketler ilk olarak 18.yüzyıl da görülmeye başlanmıştır. Eş cinsellik ise bundan bile eski. Bunlar internetin başlattığı şeyler değil. Bunlar şirketlerin kendi ekonomik çıkarları için bir avuç kör cahili kukla olarak kullanıp kitleleri manipüle etmek için kullandıkları şeyler. Özünde bir sorun değiller ve hatta gayet normaller. Tek sorun insanların yüz yıllardır sömürüye fazla açık olması ve genel olarak sorgulamaması. Bu yüzden aslında iyi olan şeyler günümüzde kötü amaçlar için kullanılıyor.
Son düzenleme:
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
@Plant4 Eş cinsellik Roma İmparatorluğu döneminde bile vardı, erkekler düelloları kazanınca yendikleri kişi üzerinde hak sahibi oluyorlardı. Konumuz bunların çıkış noktası değil. Tıpkı senin de dediğin gibi şirketler bunları kullanıyor ve üstüne teknoloji sağ olsun artık herkesin gözüne sokabiliyorlar. Netflix'in her dizisinde feministleri ve eşcinselleri görmekten insanları bıktırdılar. Normal ya da anormal. Bizi ilgilendirmiyor.
@Plant4 Eş cinsellik Roma İmparatorluğu döneminde bile vardı, erkekler düelloları kazanınca yendikleri kişi üzerinde hak sahibi oluyorlardı. Konumuz bunların çıkış noktası değil. Tıpkı senin de dediğin gibi şirketler bunları kullanıyor ve üstüne teknoloji sağ olsun artık herkesin gözüne sokabiliyorlar. Netflix'in her dizisinde feministleri ve eş cinselleri görmekten insanları bıktırdılar. Normal ya da anormal. Bizi ilgilendirmiyor.
Netflix'in daha fazla para kazanabilmek için böyle saçma sapan şeyler yapmasını elbette bende doğru bulmuyorum. Senaryoya düzgün yedirilebilmişse bir şey diyemem ancak ortaya öyle bir koyuyorlar ki kişi filmden kopuyor.
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Blackraven
Üstün
"O yöne" meyil eden kızları beğendiğiniz, araştırdığınız için etrafınızdaki bütün kızlar öyle geliyor. Her davul dengi dengine, kendinize uyumlu "kendi sınıfınızda" birisini bulursanız istediğiniz gibi düzgün, sağlıklı bir ilişkiye kavuşursunuz.