Detaylar
Kim cevapladı?GodOfWar
Uzman
PS4'e aman aman yeni oyunlar çıkmıyor, Sony şu an PS5'e odaklı çalışıyor, fakat PS4'te hala eski Exclusive oyunlar mevcut. Last of Us gibi. PS Plus üyeliğinde gene birçok oyunu oynarsınız. İleride bütçeniz müsait olursa PS5'e geçiş yaparsınız ki zaten PS4 kullanıcılarına PS5'e geçmeleri için bildirim atmaya başladı.
- Makaleler
- 6
Şu zamana kadar hiç PS deneyimim olmadı. İkinci el bir tane alıp, televizyonuma bağlayıp oturup eğlenmek istiyorum. Oyunlar konusunda beni üzer mi, oyun desteği ne durumda?
Kütüphanesi en geniş konsollardan biridir. Özel oyun konusunda seni asla üzmez. Eğer online oynamak gibi bir amacın yoksa kırdırmanı öneririm.
Özellikle PS4 zamanı oyunları sağlamdır. Seni üzeceğini düşünmüyorum oyun bazında.
Deniz744
Başarılı
Şu zamana kadar hiç PS deneyimim olmadı. İkinci el bir tane alıp, televizyonuma bağlayıp oturup eğlenmek istiyorum. Oyunlar konusunda beni üzer mi, oyun desteği ne durumda?
Yani oyunlar konusunda üzmez ama yeni oyun çıkmayacağını kabullenmelisiniz. PS3'ün yerini alıyor yavaş yavaş. Ama hala oynayabileceğiniz birçok oyun var. Güzel bir Slim alıp eğlenmenize bakın. Kırık alabilirsiniz direkt.
Semih_gdk10
Becerikli
Alıcaksınız kırık alın. Zaten PS Plus'lı PS4 fiyatına 2. el PS5 geliyor. Oyunlar çıkmasa da kaliteli oyunlar üzmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır bence. Grafik kalitesi cok iyi ve kırık sürümlerine istedigin oyunu kuruyorlar. Bir ara alacaktımda sonradan vazgectim.
fvrukan
Üyecik
Oyun kütüphanesi çok geniş, özellikle exclusive oyunları oynamadıysan baya keyif verir. Yeni oyunlar artık PS5’e kaydı ama PS4’te hala oynanacak çok fazla oyun var. Online çok işin yoksa ikinci el temiz bir tane alıp rahatça oynarsın, sadece yeni oyun desteği azaldı onu bil yeter.
Yeni oyun desteği ucu ucuna dayanıyor, bitti diyebiliriz neredeyse. Oyun kütüphanesi çok geniş, oynanabilecek tonla oyun mevcut. Kırık şekilde bulabilirseniz tadından yenmez.