Fark etmiyor, kredi çekmenize bile gerek yok. Mağazaya gidip ‘satın almak istiyorum' demeniz yeterli. Size 'hangi kredi kartını kullanıyorsunuz?' diye soracaklar. Ardından, 80.999 TL tutar vadesiz hesabınıza 'xxxxx No'lu kredi açılışı' adıyla yatırılacak ve hemen hesabınızdan çekilecek. Sonrasında da 'şimdi kaskoyu ödeyin' diyecekler. Bu ödemeyi ister nakit yapabilirsiniz, isterseniz kredi kartıyla. Kredi kartına 8 taksit imkânı sunuyorlar.

Anladığım kadarıyla apaçık milleti soyuyorlar :)

Anladığım kadarıyla apaçık milleti soyuyorlar :)
Aynen öyle. Şöyle bir nüans var: MediaMarkt, Vatan Bilgisayar gibi firmalar vade ekliyor. Mesela, 100 bin liraya 10 bin lira vade ekliyorlar. Bu paraya ilave 6-7 bin lira ekleyerek sigorta almak daha mı mantıklı diye sorgulamaya başlıyorsunuz. :D

Aynen öyle. Şöyle bir nüans var. MediaMarkt, Vatan Bilgisayar gibi firmalarda vade ekliyor. Atıyorum, 100 bin liraya 10 bin lira koyuyor. Bu paraya 6-7 bin lira ekleyerek sigorta almak daha mı mantıklı diye sorgulamaya başlıyorsunuz. :D
Bu arada hesaplamalarıma göre Teknosa daha uyguna geliyor. Apple +%1.19 faiz ile sadece 5K ekleniyor total ücrete, 12K kârâ geçiyorsun bir nevi. :D Fibabanka, Garanti Bankası'na ait değil ki? Bu kampanyaları nasıl birleştiriyorlar gerçekten aklımı yitireceğim :D

Bu arada hesaplamalarıma göre Teknosa daha uyguna geliyor. Apple +%1.19 faiz ile sadece 5K ekleniyor total ücrete, 12K kârâ geçiyorsun bir nevi. :D Fibabanka, Garanti Bankası'na ait değil ki? Bu kampanyaları nasıl birleştiriyorlar gerçekten aklımı yitireceğim :D
Olabilir, Hepsiburada alışveriş kredisi de uygun olabilir, bakmanızı öneririm. Direkt Hepsiburada üzerinden sipariş veriyorsunuz.

Garanti Bankası’na çok takılmayın :) Buradaki amaç anında kredi kampanyası kullandırtmak. Buna ek olarak ‘anında kredi ve sigorta hizmeti’ denilen bir sistem. Sigorta yoksa telefon da yok.

Olabilir, Hepsiburada alışveriş kredisi de uygun olabilir, bakmanızı öneririm. Direkt Hepsiburada üzerinden sipariş veriyorsunuz.

Garanti Bankası'na çok takılmayın :) buradaki amaç anında kredi kampanyası kullandırtmak. Buna ek olarak ‘anında kredi ve sigorta hizmeti' denilen bir sistem. Sigorta yoksa telefon da yok.
175'i aradım CİMER'e şikayet edin, sözleşme yaptıysanız hızlıca tüketici hakem heyetine başvurun ve tüketiciye haksız ödeme yaptırdığını anlatıp paranızı geri alabilirsiniz, burada kusurlu Gürgençler ve Fibabanka dedi. Böyle bir madde eklemeye hakları yok dedi çünkü.

175'i aradım CİMER'e şikayet edin, sözleşme yaptıysanız hızlıca tüketici hakem heyetine başvurun ve tüketiciye haksız ödeme yaptırdığını anlatıp paranızı geri alabilirsiniz, burada kusurlu Gürgençler ve Fibabanka dedi. Böyle bir madde eklemeye hakları yok dedi çünkü.
Kılıfına uyduracaklarını düşünüyorum. Satın aldıysanız ya da almayı düşünüyorsanız, umarım sigorta paranızı geri alabilirsiniz.

Kılıfına uyduracaklarını düşünüyorum. Satın aldıysanız ya da almayı düşünüyorsanız, umarım sigorta paranızı geri alabilirsiniz.
Henüz satın almadım ancak almayı düşünüyorum. Teknosa, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt vs. üzerinden faizli krediyle alacağım gerekirse. Ama yine de 17.000 TL vermeyeceğim, o kesin. :)

Hocam bu arada, Garanti Bankası'nın kendi web sitesinde yazmayan bir detay Gürgençler'in sitesinde yazıyor.

1750971998288.webp

Son düzenleyen: Moderatör: