Hocam çok rahatsız ediyorlar ise ilk önce kapılarına git polise şikayet edicem de baktın devam ediyorlar cidden polise şikayet et ben öyle yaptım gözlerini korkuttum soruna gelecek olursa bende skullcandy riff gayet iş yapıyor ama anc kulaklıkta alınabilir.

@dr.dre kulak üstü alma şartı olmayınca atılanlar daha iyi. Kablolu daha güzel ses verir ama kablosuz rahatlığı çok farklı. Sürekli kullanacaksan kablolu al bence.

Hocam çok rahatsız ediyorlar ise ilk önce kapılarına git polise şikayet edeceğim de baktın devam ediyorlar cidden polise şikayet et ben öyle yaptım gözlerini korkuttum soruna gelecek olursa bende skullcandy riff gayet iş yapıyor ama ANC kulaklıkta alınabilir.

Hocam yetişkin olsa neyse de çoluk çocuk laftan anlamaz. Aileleri ile bir sorunum yok merhabamız var o derece ileri gitmek istemiyorum. Gıcık tipler değiller yani. Mecbur katlanacağız.

Hocam yetişkin olsa neyse de çoluk çocuk laftan anlamaz. Aileleri ile bir sorunum yok merhabamız var o derece ileri gitmek istemiyorum. Gıcık tipler değiller yani. Mecbur katlanacağız.

Aileleri iyi kişilerse uyarabilirsin bazısı iyi gözüküp çirkefleşebiliyor da yapacak bir şey aklıma gelmiyor.

Arkadaşlar apartmanda gürültü yapan veletler var. O yüzden bazı durumlarda ciddi olarak ihtiyaç duyuyorum buna. Ses kalitesinden çok dışarıdan gelen gürültüleri engelleyen bir kulaklık lazım. Bütçem maksimum 1.5k civarı fazlasını veremem. Ne tavsiye edersiniz bana?

Ses yalıtımı Quantum 100'de güzeldi. Bunda da güzel olacağını düşünüyorum. Bunun haricinde bütçeyi arttırmanız lazım.