Yeni bir işlemci alacağım ve bendeki işlemciyi satmayı düşünüyorum ama nereden satsam bilmiyorum. Sarı sitede Param Güvende ile sıkıntılı diyorlar alıcıyı daha çok koruyan bir sistem olduğu için. Güvenilir başka neresi var veya bir bilgisayarcı vs var mı satın alan bir sayfa? Veya bazı forumlarda satış yapanlar var onerebilceniz yer var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Yeni bir işlemci alacağım ve bendeki işlemciyi satmayı düşünüyorum ama nereden satsam bilmiyorum. Sarı sitede Param Güvende ile sıkıntılı diyorlar alıcıyı daha çok koruyan bir sistem olduğu için. Güvenilir başka neresi var veya bir bilgisayarcı vs var mı satın alan bir sayfa? Veya bazı forumlarda satış yapanlar var onerebilceniz yer var mı?
İşlemci nedir? Ayrıca Banayeni'de satış yapabilirsiniz. Akakçe'nin web sitesi.
Androidin50tonu
Yetkin
Sarı sitede veya Letgo'da satabilirsiniz. Elden satış yapın. Alacak kişi denemek istiyorsa test sisteminin yanında siz de olun. İşlemciyi sizden alıp bozuk işlemciyle değiştirebilirler. Ona dikkat edin.
İşlemci nedir? Ayrıca Banayeni'de satış yapabilirsiniz. Akakçe'nin web sitesi.
Sitede çok komisyon olayı var 1000 satışa koyup 700 anca aliyosun.
Sarı sitede veya Letgo'da satabilirsiniz. Elden satış yapın. Alacak kişi denemek istiyorsa test sisteminin yanında siz de olun. İşlemciyi sizden alıp bozuk işlemciyle değiştirebilirler. Ona dikkat edin.
İkisine de ilana koydum kargo ile satış olsa daha iyi olacak elden için deneyecek bir PC yok elimde PC yide sokup takmayı sevmiyorum. Gelen kişi ya direk alacak ya da kendi cihazini getircek onun harici bilmiyorum nasıl olacak. Çevremde birkaç bilgisayarcı var onlara soracağım alırlarsa onlara satarım belki.
Sahibinden ve Letgo en yaygın iki site. Yıllardır kullanırım.
Param Güvende olayı riskli olabiliyormuş satıcı icin.
Sahibinden ve Letgo en yaygın iki site. Yıllardır kullanırım.
Satıyorken param guvendede sorun çekmem umarim.
Kibar ve saygılı konuşmayan kişilere ürün satmayın çoğu olayı engeller.
Kibar ve saygılı konuşmayan kişilere ürün satmayın çoğu olayı engeller.
Hocam satıştan sonra iade deyip başka ürün yollayanlar oluyormusts o yüzden emin değilim.
O kadar satış yaptım. Hiç denk gelmedim valla. Yüzyuze satın endişeleriniz var ise.Hocam satıştan sonra iade deyip başka ürün yollayanlar oluyormusts o yüzden emin değilim.