Hocam sadece 3 tane şikayete aldanıp vazgeçmek çok saçma. Şikayet var da kendi günlük kullandığınız markaları da aratın yine şikayet görürsün.
3 tane şikayete aldanıp değil hocam sadece bugün 5 şikayet

15 saatte 5 tane şikayet gelmiş

girin kendiniz bakın zaman aralıklarına

Bugün 5
Dün 6
Geçen gün 6

Bu şikayetler bi tek bana mı şüphe verici hissettiriyor?

3 tane şikayete aldanıp değil hocam sadece bugün 5 şikayet.

15 saatte 5 tane şikayet gelmiş.

Girin kendiniz bakın zaman aralıklarına.

Bugün 5
Dün 6
Geçen gün 6

Bu şikayetler bir tek bana mı şüphe verici hissettiriyor?

Evet sana hissettiriyor çünkü burası Amerika değil TR. Hangi siteye bakarsan bak hepsinde şikayet sayıları fazla. Şikayet sayısına göre alışveriş yapacak olursan bir şey alamazsın. Sitede gayet güvenilir bir yer.

amd ekran kartları ilgimi çekmiyor hocam.

Evet sana hissettiriyor çünkü burası Amerika değil TR. Hangi siteye bakarsan bak hepsinde şikayet sayıları fazla. Şikayet sayısına göre alışveriş yapacak olursan bir şey alamazsın. Sitede gayet güvenilir bir yer.
Evet türkiyede bir ürün düzgün gelince çok nadiren güzel yorum yaparlar ama hasarlı gelince herkes kötü yorum yapar burada haklısınız fakat yaşanan sorunlar hep aynı geç geldi faturam hala kesilmedi gibi sorunlar.

Hayatımda ilk defa online bir şekilde bilgisayar satın alacağım için tereddütte kalıyorum

AMD ekran kartları ilgimi çekmiyor hocam.

Evet Türkiye'de bir ürün düzgün gelince çok nadiren güzel yorum yaparlar ama hasarlı gelince herkes kötü yorum yapar burada haklısınız fakat yaşanan sorunlar hep aynı geç geldi faturam hala kesilmedi gibi sorunlar.

Hayatımda ilk defa online bir şekilde bilgisayar satın alacağım için tereddütte kalıyorum.

Bir sorun yaşamazsınız merak etmeyin.