Detaylar
Kim cevapladı?MiniRayss
Uzman
100TL gerçek bir ürün mü peki bu? Ona göre alacağım.
- Makaleler
- 7
Urun ahim sahim bir sey degil zaten, benzerleri de ulkemizde dropshipping ile bu fiyatin biraz ustune satiliyor. Buna ek olarak Teemu'da sepette vergi odeme yoktu diye hatirliyorum, kapida da en az kafadan urunun fiyatinin yarisi kadar falan vergi odeyeceginizi de dusunerek alin.100TL gerçek bir ürün mü peki bu? Ona göre alacağım.
Urun fason bu arada anlasilacagi uzere, ama kotu degildi hatirladigim kadariyla bu. Teemu'nun kendisi pek ic acici bir firma degil ancak burada da saticilar daha onemli oluyor genelde, AliExpress'de oldugu gibi. Iade konusunda falan pek guvenmeyin ama, AliExpress kadar pek guvenilir bir firma degil Teemu.
MiniRayss
Uzman
Almıyorum o zamanUrun ahim sahim bir sey degil zaten, benzerleri de ulkemizde dropshipping ile bu fiyatin biraz ustune satiliyor. Buna ek olarak Teemu'da sepette vergi odeme yoktu diye hatirliyorum, kapida da en az kafadan urunun fiyatinin yarisi kadar falan vergi odeyeceginizi de dusunerek alin.
Urun fason bu arada anlasilacagi uzere, ama kotu degildi hatirladigim kadariyla bu. Teemu'nun kendisi pek ic acici bir firma degil ancak burada da saticilar daha onemli oluyor genelde, AliExpress'de oldugu gibi. Iade konusunda falan pek guvenmeyin ama, AliExpress kadar pek guvenilir bir firma degil Teemu.
- Makaleler
- 7
Alinabilir bu arada bence. 300 lira altina pek guzel klavye kalmadi zaten.
MiniRayss
Uzman
100 olsaydı alırdım sebebi türkçe Q olmayan klavye almam zatenAlinabilir bu arada bence. 300 lira altina pek guzel klavye kalmadi zaten.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Temu güvenilir bir uygulama arada bir sipariş veriyorum.
Temu meşru bir şirket ve işleyen bir e-ticaret sitesidir, ancak büyük perakendeciler için standart olan Better Business Bureau'dan (BBB) akreditasyondan yoksundur. Sitede satılan teknoloji ürünlerinin çoğu, Dell veya HP gibi büyük şirketler tarafından üretilenlere benziyor, ancak orijinal değiller. Kısacası Çin malı ürün alıyorsun ama dolandırılmıyorsun.
Temu meşru bir şirket ve işleyen bir e-ticaret sitesidir, ancak büyük perakendeciler için standart olan Better Business Bureau'dan (BBB) akreditasyondan yoksundur. Sitede satılan teknoloji ürünlerinin çoğu, Dell veya HP gibi büyük şirketler tarafından üretilenlere benziyor, ancak orijinal değiller. Kısacası Çin malı ürün alıyorsun ama dolandırılmıyorsun.
Son düzenleme:
Faustrecht
Başarılı
Temu gönderdiği dandik ürünlerle Amerikan mizah/meme kültüründe kendisine yer edinmiş bir site. Güvenilirliğini bilemem ama genel algı bu yönde.
dewberry
Üstün
Uygulamasında yeni müşterilere özel indirim var, güvenilir mi?
1000TL bilmem ne kaydı ödeyeceksiniz galiba. Ayrıca Çin'in milyoncusu olarak düşünebilirsiniz.
A
agg1401
Ziyaretçi
Bunu bir konu haline getirip paylaşır mısın?Canım benim ben 3 kez Çin'e gittim, bunların 2'si iş için, diğeri ise turistik amaçlaydı, iş amaçlı seyahatimde gördüklerimi YouTube'da göremezsin, o ülkenin merdiven altı üretim kurumlarında gördüklerim benim için şok ediciydi, bana göre berbat bir şey, ancak hükümetler yaptığı şeyleri gizlemek için insan hakları mahkemesine şov yapar bu on yıllardır olan bir durum, neyi zorluyorsun anlamıyorum.
TEMU ilginç bir siteye benziyor.