Merhaba. İtem satış üzerinde Clash Royale hesabı alacağım fakat güvenilir mi bilmiyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Ben oradan bir hesap almıştım ve herhangi bir sıkıntı da yaşamamıştım. Siz de sıkıntı yaşamazsınız büyük bir ihtimal. Tabii ki satıcının güvenilirliği de önemli.Merhaba. İtem satış üzerinde Clash Royale hesabı alacağım fakat güvenilir mi bilmiyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Satıcının kimlik kaydı doğrulaması yaptığına dikkat et sadece. Onun harici çok dert etmene gerek yok. Destek işe yarar sorun olursa zaten.
Ben oradan bir hesap almıştım ve herhangi bir sıkıntı da yaşamamıştım. Siz de sıkıntı yaşamazsınız büyük bir ihtimal. Tabii ki satıcının güvenilirliği de önemli.
İlanın altında gözüküyor.Nasıl öğrenebilirim?
Satıcı güvenilirliğini nasıl bilirim?
Ekran kaydı alınması satış yaparken isteniyor diye hatırlıyorum ama siz her ihtimal alın.Arkadaşlar peki alırken mesela ekran kaydı almali mıyım bu süreç nasıl işliyor ne yapmamalıyım.
Bu ihtimal var bir de bunu da unutma. @A TrainHesap alim satimi genellikle cogu oyunda yasak olur. Adam destek sistemine hesabim calindi diye raporlarsa hesabini rahatca geri alabilir.
Sen ilanı alıyorsun. Ardından hesabın sana geçtiğini, hesaba giriş yaptığını onaylıyorsun. Sen onay vermez isen adama asla para gitmiyor. Güvenilir yani.
Aynen. Alana kadar guvenli, aldiktan sonra dolandirilirsan dolandirilirsin.Sen ilanı alıyorsun. Ardından hesabın sana geçtiğini, hesaba giriş yaptığını onaylıyorsun. Sen onay vermez isen adama asla para gitmiyor. Güvenilir yani.