Kızların tipe bakmadığını anlamanız için zaman gerek. Fazla değil, 20'lerinize gelince kızların tipinizden ziyade; yaptığınız işlere, icraatinize baktığını anlarsınız. Kendinizi bilgiyle doldurun ve elbette kişisel bakımınıza özen gösterin.
Detaylar
Kim cevapladı?dr.dre
Deneyimli
O kim hocam. Bana benzer şeyler yaşamış biri olabilir zira artık gençlerin çoğu böyle. Genel olarak umutsuzluk bayağı bir hakim.
Kızların tipe bakmadığını anlamanız için zaman gerek. Fazla değil, 20'lerinize gelince kızların tipinizden ziyade; yaptığınız işlere, icraatinize baktığını anlarsınız. Kendinizi bilgiyle doldurun ve elbette kişisel bakımınıza özen gösterin.
Tipe baktıklarını veya tipim yüzünden böyle olduğunu söylemedim.
trigger
Uzman
Arkadaşlar, bu işler hobi edinmeyle falan olmaz. Konu sahibi daha kendisiyle barışık bile değil, ilk önce kendisiyle barışık olması gerek bununla birlikte özgüvenini edinmeli bu özgüveni herhangi bir spor dalı veya vücut geliştirme ile sağlayabilirsiniz tabii bu dolaylı yoldan. Kendinize bunları yapmadanda özgüven sağlayabilirsiniz. Aşırı derece iç çatışma yaşıyorsun ve hiçbir zaman sevilmeyeceğini söylüyorsun. Yakışıklılık kavramı görecelidir, bir kıza çirkin diğer kıza yakışıklı gelirsin ki tabii dönemin kızları içinde doğru dürüst bir kız bulmak zor. En iyisi bu yaşlarını sevmekten daha çok vakit geçirmek için değerlendir, yoksa bu yaşlarda yaşanan ilişkiler en azından ciddi ilişkiler, üzer tecrübeyle sabit. Eğer gerçekten seviyorsanda sevdiğin kişiden emin olmalısın.Resim, müzik gibi bir hobin olsun. Özellikle büyükşehirde yaşıyorsan git kendine güzel bir müzik aleti al. Bass olur, gitar olur, elektro gitar olur, bateri olur. Hiç farketmez yalnızca kendini anlatabileceğin bir müzik aleti olsun. Daha sonrasında bir kursa yazıl. Kendiliğinden ortamın yavaş yavaş oturmaya başlıyor zaten.
Arkadaşlar, bu işler hobi edinmeyle falan olmaz. Konu sahibi daha kendisiyle barışık bile değil, ilk önce kendisiyle barışık olması gerek bununla birlikte özgüvenini edinmeli bu özgüveni herhangi bir spor dalı veya vücut geliştirme ile sağlayabilirsiniz tabii bu dolaylı yoldan. Kendinize bunları yapmadanda özgüven sağlayabilirsiniz. Aşırı derece iç çatışma yaşıyorsun ve hiçbir zaman sevilmeyeceğini söylüyorsun. Yakışıklılık kavramı görecelidir, bir kıza çirkin diğer kıza yakışıklı gelirsin ki tabii dönemin kızları içinde doğru dürüst bir kız bulmak zor. En iyisi bu yaşlarını sevmekten daha çok vakit geçirmek için değerlendir, yoksa bu yaşlarda yaşanan ilişkiler en azından ciddi ilişkiler, üzer tecrübeyle sabit. Eğer gerçekten seviyorsanda sevdiğin kişiden emin olmalısın.
Özgüvenim falan yerlerdeydi ve onu geçtim kendimle barışık falan da değildim. Bunu denedikten sonra dediklerimi daha da iyi anlayabilirsiniz. Onu geçtim kişinin zaten öyle tiple derdi vs. yokmuş. Kendini hobisiyle insanlara açtıkça kendiyle barışmaya başlayacaktır. En azından benim için böyle oldu.
- Makaleler
- 1
Eee ne demişler, bir ölürüz bin diriliriz III. Osman'ımızı tahttan indirmeyiz!
trigger
Uzman
Sizde farklılık göstermiş olabilir ama. Özgüveni ve kendisiyle barışık olmayan kişi aynı düşünceleri, hareketleri sosyalleştiği yerlerde de yaşayacaktır. Özgüven, kendisiyle barışma herhangi bir araç ile edinmez. İş kendinde bitiyor ne yapsanda yap.Özgüvenim falan yerlerdeydi ve onu geçtim kendimle barışık falan da değildim. Bunu denedikten sonra dediklerimi daha da iyi anlayabilirsiniz. Onu geçtim kişinin zaten öyle tiple derdi vs. yokmuş. Kendini hobisiyle insanlara açtıkça kendiyle barışmaya başlayacaktır. En azından benim için böyle oldu.
- Makaleler
- 1
Konu sahibinin psikolojik sıkıntısı var, adama ne desen sökmez.Kızların tipe bakmadığını anlamanız için zaman gerek. Fazla değil, 20'lerinize gelince kızların tipinizden ziyade; yaptığınız işlere, icraatinize baktığını anlarsınız. Kendinizi bilgiyle doldurun ve elbette kişisel bakımınıza özen gösterin.
Muhtemelen psikiyatri tedavisi ile kendisini kabullenip, sosyalleşmeyi öğrenmesi gerekiyor.
Sosyalleşip, mavi ekranı azaltınca gerisi kolay.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Çok güzel kızlar var ve bu benim moralimi bozuyor. Çünkü hiçbir zaman onların sevgisine sahip olamayacağım gerçeği var.
Neden? Kötü bir insan mısın? Aptal mısın? Neden onlar seni sevmesin? Tipten kaybediyorum diyorsan saçmalıyorsun. Aşırı çirkin olmadığın sürece kızlar tipe bakmıyorlar bu bir. Madem çirkinsin, madem Allah vergisi bir eksin var. Sen de diğer yönlerden kendini geliştir. Ne bileyim kitap oku, ders çalış, iyi bir meslek sahibi ol, kendini geliştir, dil öğren, vücut geliştir, spor yap, hobiler edin ve en önemlisi iyi bir insan ol. Bu iki. Neden üzülüyorsun. Farz edelim ki asla sevmediler. Ne olacak? Tek gayen kızlar mı? Kızlara muhtaç mısın?
İlla gidip birilerine aşık olacak ve birilerini sevecek. O kişi ben olmayacağım işte.
Nereden biliyorsun? Üstte yazdıklarım buna da tamamen geçerli.
O zaman becerikli bir insan ol. Önce erkeklerden başla sohbete. Sonra kızlara kay. Hatta çok kötü durumdaysan önce kendinle sohbet et. Sonra bitkilerle hayvanlarla dost ol. Sonra erkeklerle tanış. En son da kızlarla sosyalleş.
Halbuki bu hayatta biraz sevgi görerek yaşamak bazı şeyleri unutup mutlu olmasını sağlar insanın.
Seni sevecek kişi sadece güzel kızlar mı olmalı;? Sen bunları dediğine göre tipten kaybediyor veya sadece asosyallikten kaybediyorsun. E sen böyleyken bir yandan da sadece güzel kızlar tarafından sevilmek istiyorsun. E bu durumda onlar da yakışıklı ve sosyal erkekleri sevmek ve onlar tarafından sevilmek isteyecekler. Sen bu cümleyi söylerken kendin yakındığın noktayı başkalarına karşı uyguluyorsun. Her insanın bencil olduğu gibi sen de bencilsin. Aynı zamanda her insanın sosyal olduğu gibi sen de sosyalsin. Tanrı böyle yarattı bizi. Bizler böyle evrimleştik. Bencil ve sosyal olmasaydık soyumuz tükenirdi. Bu iki şey en ilkel özelliklerimiz. Kullan o ilkel yanlarını.
Biri tarafından sevilmiyorsak ve yalnız isek uzun süreli yaşamanın ne anlamı var ki?
Yani sen yaşamayı kızlardan ibaret mi görüyorsun? Hahahah. Böyle bir insanı bırak kütüphanedeki güzel kızları dünyanın en çirkin kızı bile sevmez. Yaşam amacı kız olan birisinin ne hobisi vardır ne becerisi. Ottur o adam. Ot bile değildir. Böcek dahi olamaz. Bir kız neden bir böceği sevsin ki? Seni seven bir kız yok şu an. Dolayısıyla bir hayatından da yok senin düşüncene göre. Önce bu düşünceyi bırak. Sonra git bir hayat kur. İçinde hobiler, faaliyetler ve hedefler olsun. O hayatı kurduktan sonra bir kız kendiliğinden hayatına girer zaten. Kızları hayatın yapmışsın sen. Sorunun burada. Oysa kızları hayatın hâline getirmek yerine bir hayat oluşturup yaşasaydın. ''güzel'' kızlar seni severdi. Fark ettiysen güzel terimini vurguluyorum çünkü sen kızlar bana bakmıyor diye yakınıyorken aynı zamanda güzel olarak varsaymadığın kızları da aşağılıyor ve kendinle aynı duruma sokuyorsun. Sana yapılan, muzdarip olduğun şeyi başkasına yapıyorsun.
Tanrı insanı sosyal bir varlık olarak yarattı. Herkes sosyal de sende mi bu gen yok? Var elbette. Adam gibi kullanmayı öğren. Verdiğim taktikleri kullan. Adım adım ilerle. Gerekirse al eline bir taş. Her gün onunla sohbet et.
Kendin için yaşa. Yazdığın mesajların senin ne olduğunu ortaya çıkardı. Hayatı kızlardan ibaret sayan aynı zamanda sadece güzel kızlar tarafınn sevilmek istenen birisin. Böyle olursan asla sevilmezsin. Ne güzel kızlar sever seni ne de çirkinler. Senin bu düşüncen hastalıklı ve kalbin çirkin. Bu durumda yüzü güzel kızlar neden sevsin seni? Senin sorunun güzel kızlar tarafından sevilmemek değil bu hastalıklı düşünceler. Kurtul onlardan.
Onları görünce ömrümün büyük kısmını ot gibi yaşayacağım gerçeği geliyor her seferinde aklıma.
Hayat amacın kız olmuş senin. Ot gibi yaşamaktan kastın güzel kız olmadan yaşamak. Saçmalık. Hobisi olmayan, kitap okumayan, film izleyemeyn, spor yapmayan, gezip tozmayan adam ottur. Güzel kızlar tarafından sevilip sevilmemek otla kokainle alakalı değildir. Beni seven güzel kız yok. Çirkin kız da yok. Hatta beni seven insan sayısı özellikle karşı cins ele alındığında çok çok az ancak ben ot gibi yaşamıyorum. Gayet dolu dolu hayatım var. Çok güzel kızlarla sevigli olmuş kişiler de tanıyorum. Hepsi de ottan beter. Bu kadar. Önce hastalıklı düşüncelerinden kurtul ve kalbini güzelleştir. Sonra kendine bir hayat kur. Sonra sosyalleş O zaman kızlar belki sever seni. Güzel bir kız ile konuşurken ona neyden bahsetmeyi düşünüyorsun? Aşağıdaki gibi bir sohbetten veya yalan söylemekten başka çaren yok şu anda karşına en güzel kız gelse dahi. İki durumda da o güzel kız seninle sohbeti kesecektir.
Güzel kız: Hobilerin neler?
Sen: Kızlar.
Güzel kız: Boş zamanında ne uyaparsın?
Sen: Güzel kızlar neden beni sevmiyor diye düşünürüm.
Güzel kız: Sence hayatı değerli kılan şey nedir?
Sen: Güzel kızlar.
Güzel kız: Sence yaşam amacımız ne?
Sen: Kızlar. Ama sadece güzel olanlar.
Neden? Kötü bir insan mısın? Aptal mısın? Neden onlar seni sevmesin? Tipten kaybediyorum diyorsan saçmalıyorsun. Aşırı çirkin olmadığın sürece kızlar tipe bakmıyorlar bu bir. Madem çirkinsin, madem Allah vergisi bir eksin var. Sen de diğer yönlerden kendini geliştir. Ne bileyim kitap oku, ders çalış, iyi bir meslek sahibi ol, kendini geliştir, dil öğren, vücut geliştir, spor yap, hobiler edin ve en önemlisi iyi bir insan ol. Bu iki. Neden üzülüyorsun. Farz edelim ki asla sevmediler. Ne olacak? Tek gayen kızlar mı? Kızlara muhtaç mısın?
Nereden biliyorsun? Üstte yazdıklarım buna da tamamen geçerli.
O zaman becerikli bir insan ol. Önce erkeklerden başla sohbete. Sonra kızlara kay. Hatta çok kötü durumdaysan önce kendinle sohbet et. Sonra bitkilerle hayvanlarla dost ol. Sonra erkeklerle tanış. En son da kızlarla sosyalleş.
Seni sevecek kişi sadece güzel kızlar mı olmalı;? Sen bunları dediğine göre tipten kaybediyor veya sadece asosyallikten kaybediyorsun. E sen böyleyken bir yandan da sadece güzel kızlar tarafından sevilmek istiyorsun. E bu durumda onlar da yakışıklı ve sosyal erkekleri sevmek ve onlar tarafından sevilmek isteyecekler. Sen bu cümleyi söylerken kendin yakındığın noktayı başkalarına karşı uyguluyorsun. Her insanın bencil olduğu gibi sen de bencilsin. Aynı zamanda her insanın sosyal olduğu gibi sen de sosyalsin. Tanrı böyle yarattı bizi. Bizler böyle evrimleştik. Bencil ve sosyal olmasaydık soyumuz tükenirdi. Bu iki şey en ilkel özelliklerimiz. Kullan o ilkel yanlarını.
Yani sen yaşamayı kızlardan ibaret mi görüyorsun? Hahahah. Böyle bir insanı bırak kütüphanedeki güzel kızları dünyanın en çirkin kızı bile sevmez. Yaşam amacı kız olan birisinin ne hobisi vardır ne becerisi. Ottur o adam. Ot bile değildir. Böcek dahi olamaz. Bir kız neden bir böceği sevsin ki? Seni seven bir kız yok şu an. Dolayısıyla bir hayatından da yok senin düşüncene göre. Önce bu düşünceyi bırak. Sonra git bir hayat kur. İçinde hobiler, faaliyetler ve hedefler olsun. O hayatı kurduktan sonra bir kız kendiliğinden hayatına girer zaten. Kızları hayatın yapmışsın sen. Sorunun burada. Oysa kızları hayatın hâline getirmek yerine bir hayat oluşturup yaşasaydın. ''güzel'' kızlar seni severdi. Fark ettiysen güzel terimini vurguluyorum çünkü sen kızlar bana bakmıyor diye yakınıyorken aynı zamanda güzel olarak varsaymadığın kızları da aşağılıyor ve kendinle aynı duruma sokuyorsun. Sana yapılan, muzdarip olduğun şeyi başkasına yapıyorsun.
Tanrı insanı sosyal bir varlık olarak yarattı. Herkes sosyal de sende mi bu gen yok? Var elbette. Adam gibi kullanmayı öğren. Verdiğim taktikleri kullan. Adım adım ilerle. Gerekirse al eline bir taş. Her gün onunla sohbet et.
Kendin için yaşa. Yazdığın mesajların senin ne olduğunu ortaya çıkardı. Hayatı kızlardan ibaret sayan aynı zamanda sadece güzel kızlar tarafınn sevilmek istenen birisin. Böyle olursan asla sevilmezsin. Ne güzel kızlar sever seni ne de çirkinler. Senin bu düşüncen hastalıklı ve kalbin çirkin. Bu durumda yüzü güzel kızlar neden sevsin seni? Senin sorunun güzel kızlar tarafından sevilmemek değil bu hastalıklı düşünceler. Kurtul onlardan.
Hayat amacın kız olmuş senin. Ot gibi yaşamaktan kastın güzel kız olmadan yaşamak. Saçmalık. Hobisi olmayan, kitap okumayan, film izleyemeyn, spor yapömayan, gezip tozmayan adam ottur. Güzel kızlar tarafından sevilip sevilmemek otla kokainle alakalı değildir. Beni seven güzel kız yok. Çirkin kız da yok. Hatta beni seven insan sayısı özellikle karşı cins ele alındığında çok çok az ancak ben ot gibi yaşamıyorum. Gayet dolu dolu hayatım var. Çok güzel kızlarla sevigli olmuş kişiler de tanıyorum. Hepsi de ottan beter. Bu kadar. Önce hastalıklı düşüncelerinden kurtul ve kalbini güzelleştir. Sonra kendine bir hayat kur. Sonra sosyalleş O zaman kızlar belki sever seni. Güzel bir kız ile konuşurken ona neyden bahsetmeyi düşünüyorsun? Aşağıdaki gibi bir sohbetten veya yalan söylemekten başka çaren yok şu anda karşına en güzel kız gelse dahi. İki durumda da o güzel kız seninle sohbeti kesecektir.
Güzel kız: Hobilerin neler?
Sen: Kızlar.
Güzel kız: Boş zamanında ne uyaparsın?
Sen: Güzel kızlar neden beni sevmiyor diye düşünürüm.
Güzel kız: Sence hayatı değerli kılan şey nedir?
Sen: Güzel kızlar.
Güzel kız: Sence yaşam amacımız ne?
Sen: Kızlar. Ama sadece güzel olanlar.
Tam olarak sondaki şeyi anlatmaya çalışıyorum işte. Bir kızın seni sevecek özelliğin yok ve edinmeye de uğraşmıyorsun. Buna da tam da ot gibi yaşamak denir.
İllaki bir şeye hevesin vardır. Bunu kendin bulacaksın. Biz değil.
EkmekArasıRam yiyor o şu an. Gelmesi imkansız.
Aynı anda 3 sınava hazırlanan biri. LGS, YKS falan. Bir de troll konular açıyordu.O kim hocam. Bana benzer şeyler yaşamış biri olabilir zira artık gençlerin çoğu böyle. Genel olarak umutsuzluk bayağı bir hakim.