"Güzel kız görünce morali bozulan var mı?"
Var. Yalnız değilsin. Bir sürü var, tonla var. Eli iş tutmayan, gelişmeye kapalı, kendisi ve etrafı için çaba sarf etmeyen, güzel kızları Tanrı katına çıkarıp gözünde çok büyüten ve normal insan olduğunu unutan, konfor alanından çıkamamış bir sürü insan var. Haliyle bu kişiler, onları öyle gördüğünde morallerini bozar. Lanet olsun Instagram'a ki, insanların yapması gerekenleri dalga konusu haline getirdiler. Konfor alanından çık deyince millet dalgaya vuruyor.
Sosyal olarak beceriksiz bir insanım. Yani beceremiyorum işte.
Uzun uzun yazıp anlatacaktım, şunu görene kadar. "Sosyal olarak" beceriksiz olman tamamen beceriksiz olduğun anlamına gelmiyor, ki öyle olsaydı büyük ihtimalle sosyal olarak diye özellikle belirtmezdin.
Onları görünce ömrümün büyük kısmını ot gibi yaşayacağım gerçeği geliyor her seferinde aklıma.
Senin önce şu kafa yapısından çıkman lazım. Yoksa bir arpa boyu yol alamazsın.
Böyle biri ile uzun süreli kimse birlikte olmak da istemez.
"Senle" değil bak. "Böyle biri" ile. "Böyle biri" olmazsan, birinci ve en büyük adımlardan birini atmışsın demektir.
Belki bana bileneceksin bu kadar net söylediğim için. Canın sağ olsun. Ama asıl gerçekler bunlar. Asıl gerçekler "ot gibi yaşayıp öleceğin" falan değil yani. Üzgünüm.
Son olarak; senin dışında, genel bir yorum yapayım. Kızların tek bir şeye baktığını iddia etmek yanlış bir yaklaşım. Yok efendim, "Tipin olmazsa şansın yok kardeşim, kızlar tipe bakar" diyen kısma inanmayın, bunlar genelde sağlıksız ilişkiler yaşadıkları için ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi sarışın & mavi gözlü olmadıkları için tipten dolayı işlerin yürümediğini zannedenler. Kızlar sadece tipe bakmazlar, sadece paraya bakmazlar, sadece becerikli olup olmadığına bakmazlar, sadece vücudunun olup olmamasına bakmazlar. Her şeyin ortalamasısındır sen onlar için.