Öncelikle forumu biraz darlamış olabilirim açtığım konularla. Kusura bakmayın. Bu aralar pek iyi hissetmiyorum ve bu tarz yerlerde kendimi ifade edip zaman geçirmem gerekiyor.

Geçen kütüphane tarzı bir yere gittim ve moralim aşırı bozulduğu için ders falan çalışamadım. Çok güzel kızlar var ve bu benim moralimi bozuyor. Çünkü hiçbir zaman onların sevgisine sahip olamayacağım gerçeği var. Kıza bakıyorum dupduru bir güzelliği var. İlla gidip birilerine aşık olacak ve birilerini sevecek. O kişi ben olmayacağım işte. Bu zamana kadar ilişkilerim oldu fakat sevilmedim.

Sosyal olarak beceriksiz bir insanım. Yani beceremiyorum işte. Böyle biri ile uzun süreli kimse birlikte olmak da istemez. Halbuki bu hayatta biraz sevgi görerek yaşamak bazı şeyleri unutup mutlu olmasını sağlar insanın. Biri tarafından sevilmiyorsak ve yalnız isek uzun süreli yaşamanın ne anlamı var ki? Kim için ne için yaşayacaksın.

Onları görünce ömrümün büyük kısmını ot gibi yaşayacağım gerçeği geliyor her seferinde aklıma.
karşına çıkacak kişi gerçekten seni sevecekse zaten sosyal becerin umrunda olmaz. Kendini böyle düşüncelerle üzme. Birisinin seni sevmesi için ilk olarak senin kendini sevip değer vermen lazım derdi bana birisi. Sen bile kendini sevip değer vermiyorsan başkasından da bekleyemezsin. İlk bu konu üzerinde düşün derim :)

Sanırım dersten feragat edip yazdığım onca satır boşa gidecek.

Buraya yazılan hiçbir şey boşa gitmez hocam. Ks arkadaş yazdıklarınızdan alması gerekenleri almıyor diye başkaları da öyle yapacak değil elbette. Belki yıllar sonra bile meraktan bu konuya gelen birisine faydanız dokunabilir, öyle düşünmeyin.

Dostum çirkin değilsen ortamlarda kalmaya devam ettikçe illaki bir - iki kız yanına gelir. Bunun için üzülme bu kadar.

Öncelikle forumu biraz darlamış olabilirim açtığım konularla. Kusura bakmayın. Bu aralar pek iyi hissetmiyorum ve bu tarz yerlerde kendimi ifade edip zaman geçirmem gerekiyor.

Geçen kütüphane tarzı bir yere gittim ve moralim aşırı bozulduğu için ders falan çalışamadım. Çok güzel kızlar var ve bu benim moralimi bozuyor. Çünkü hiçbir zaman onların sevgisine sahip olamayacağım gerçeği var. Kıza bakıyorum dupduru bir güzelliği var. İlla gidip birilerine aşık olacak ve birilerini sevecek. O kişi ben olmayacağım işte. Bu zamana kadar ilişkilerim oldu fakat sevilmedim.

Sosyal olarak beceriksiz bir insanım. Yani beceremiyorum işte. Böyle biri ile uzun süreli kimse birlikte olmak da istemez. Halbuki bu hayatta biraz sevgi görerek yaşamak bazı şeyleri unutup mutlu olmasını sağlar insanın. Biri tarafından sevilmiyorsak ve yalnız isek uzun süreli yaşamanın ne anlamı var ki? Kim için ne için yaşayacaksın.

Onları görünce ömrümün büyük kısmını ot gibi yaşayacağım gerçeği geliyor her seferinde aklıma.
Ha bu arada sınav yılınsa zaten sadece sınavına odaklan. 1 ay kaldı şunun şurasında.

"Güzel kız görünce morali bozulan var mı?"

Var. Yalnız değilsin. Bir sürü var, tonla var. Eli iş tutmayan, gelişmeye kapalı, kendisi ve etrafı için çaba sarf etmeyen, güzel kızları Tanrı katına çıkarıp gözünde çok büyüten ve normal insan olduğunu unutan, konfor alanından çıkamamış bir sürü insan var. Haliyle bu kişiler, onları öyle gördüğünde morallerini bozar. Lanet olsun Instagram'a ki, insanların yapması gerekenleri dalga konusu haline getirdiler. Konfor alanından çık deyince millet dalgaya vuruyor.

Sosyal olarak beceriksiz bir insanım. Yani beceremiyorum işte.
Uzun uzun yazıp anlatacaktım, şunu görene kadar. "Sosyal olarak" beceriksiz olman tamamen beceriksiz olduğun anlamına gelmiyor, ki öyle olsaydı büyük ihtimalle sosyal olarak diye özellikle belirtmezdin.

Senin önce şu kafa yapısından çıkman lazım. Yoksa bir arpa boyu yol alamazsın.

Böyle biri ile uzun süreli kimse birlikte olmak da istemez.
"Senle" değil bak. "Böyle biri" ile. "Böyle biri" olmazsan, birinci ve en büyük adımlardan birini atmışsın demektir.

Belki bana bileneceksin bu kadar net söylediğim için. Canın sağ olsun. Ama asıl gerçekler bunlar. Asıl gerçekler "ot gibi yaşayıp öleceğin" falan değil yani. Üzgünüm.

Son olarak; senin dışında, genel bir yorum yapayım. Kızların tek bir şeye baktığını iddia etmek yanlış bir yaklaşım. Yok efendim, "Tipin olmazsa şansın yok kardeşim, kızlar tipe bakar" diyen kısma inanmayın, bunlar genelde sağlıksız ilişkiler yaşadıkları için ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi sarışın & mavi gözlü olmadıkları için tipten dolayı işlerin yürümediğini zannedenler. Kızlar sadece tipe bakmazlar, sadece paraya bakmazlar, sadece becerikli olup olmadığına bakmazlar, sadece vücudunun olup olmamasına bakmazlar. Her şeyin ortalamasısındır sen onlar için.

Yok bizim şehirde güzel kız.
Bu sorunu sadece İstanbul gibi büyük
şehirlerde yaşayan insanlar yaşar.

Dostum Yozgat, Çanakkale ve İstanbul gibi illerde bulundum .Güzel kızlar vardı gayet. Ankara'dayım şu an ve yine güzel kız tonla var. Belki benim güzellik algım standartların altındadır bilmiyorum.

Var. Yalnız değilsin. Bir sürü var, tonla var. Eli iş tutmayan, gelişmeye kapalı, kendisi ve etrafı için çaba sarf etmeyen, güzel kızları Tanrı katına çıkarıp gözünde çok büyüten ve normal insan olduğunu unutan, konfor alanından çıkamamış bir sürü insan var. Haliyle bu kişiler, onları öyle gördüğünde morallerini bozar. Lanet olsun Instagram'a ki, insanların yapması gerekenleri dalga konusu haline getirdiler. Konfor alanından çık deyince millet dalgaya vuruyor.
Aha biri de benim.

Herkesin bir güzellik eşiği vardır, bende epey düşük mesela. Ülkemizin insanları gayet güzel, yakışıklı. O eşiği aşabiliyorsa karşı taraf, gerisi sadece karakterine ve kendini nasıl geliştirdiğine kalıyor. "Kafa dengi" diyeyim, siz anlayın.

İnsanların da güzellik sevdasını az çok anlayabiliyorum ama realite farklı. Her Dua Lipa'ya, Cavill of Henry'ye "of ya bu da benim olamadı" diyeceksek işimiz büyük. E onlar biraz da bizim olamayacakları için varlar sanırım.

Yaşınız büyüdükçe anlayacaksınız diyeyim. Yaşınız gelene kadar kendinizi geliştirmeye bakın. Küçük yaşlarda da tecrübe kazanmaya bakın, hayatınızın aşkını bulmak zorunda değilsiniz.