Detaylar
Kim cevapladı?10 saniye kendimce övüp sonraki kızı yorumluyorum. Böyle bir düşüncem olmadı.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bunun sebebi bu tarz erkekler işte. Şahsen ben bir kız olsam ve bunu okusaydım kesinlikle egom daha da yükselirdi. Ayrıca ego yönetildiğinde köti bir şey değildir. Bunları da geçtim, güzellik bakımından kızlarımız egolu olmakta haklılar. Gayet güzel kızlarımız var. Güzellikleriyle değil de farklı yönleriyle öne çıkanlar egolu olmuor zaten.
Umarım gerçekten doğru kişidir de mutluluğunuz daim olur.
dr.dre
Deneyimli
Şia Rave dinleyince ya da Sünni Neşid dinleyince geçiyor. Ali Hamaney'in açıklamalarını okuyunca geçiyor. İran Indo-European ve Şia karışımı edit izleyince geçiyor. Gerçekler budur.
Karşına çıkacak kişi gerçekten seni sevecekse zaten sosyal becerin umurunda olmaz. Kendini böyle düşüncelerle üzme. Birisinin seni sevmesi için ilk olarak senin kendini sevip değer vermen lazım derdi bana birisi. Sen bile kendini sevip değer vermiyorsan başkasından da bekleyemezsin. İlk bu konu üzerinde düşün derim![]()
Sosyal becerin yoksa karşındaki ruh eşin olsun, affedersin ama ****** bile.
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Alttaki beynin yetkisini kıs. Üsttkeki beynin yetkisini ve işlevini azalttığı gün gibi ortada.