Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
resized_83484-bc6a0880haberc59fablon.webp

Dijitalden geleneksele dönüş mottosuyla yeni nesil televizyonculuk yapmak amacıyla dijital medya platformu GZT, televizyon yayın hayatına başladı.

Genç, dinamik ekiple TV'deki görmeye alışık olduğumuz içerikler değil de; özgün, farklı programlar, yarışma programları ve özel içerikler yayınlanacağı söylendi.

Murat Soner ve Hayrettin'i görünce (benim için önemli olan Murat Soner :D) "bi' dakka hocam" dedim. :D
(Kaydırmalı)

Yayın:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 103128

Dijitalden geleneksele dönüş mottosuyla yeni nesil televizyonculuk yapmak amacıyla dijital medya platformu GZT, televizyon yayın hayatına başladı.

Genç, dinamik ekiple TV'deki görmeye alışık olduğumuz içerikler değil de; özgün, farklı programlar, yarışma programları ve özel içerikler yayınlanacağı söylendi.

Murat Soner ve Hayrettin'i görünce (benim için önemli olan Murat Soner :D) "bi' dakka hocam" dedim. :D
(Kaydırmalı)

Yayın:

Genç Motto kanalından gördüm. İnşallah iyi iş yapar. Hayırlı olsun diyelim. İzlerim arada.

Genç Motto kanalından gördüm. İnşallah iyi iş yapar. Hayırlı olsun diyelim. İzlerim arada.
Benim de önüme rastgele düşünce baktım da içerikleri kaliteli cidden. Sıradan bir haber sitesi değil. Ki kaldı ki haber sitesi değil, daha geniş bir platform. Eskiden biliyordum ama pek bakmamıştım.

Eki Görüntüle 103128

(Kaydırmalı)

Yayın:

Yandaş haber kanalı, sürekli filistin haberlerini aşırı abartan, Şehidimizin ismini vermeyen kanali izleyecek var mi?
Screenshot_20241201_084558_Quetta.webp

A haber gibi çöp bir kanal olacak desene. Albayrak Medya Grubunun propaganda yayın organı, klasik ampul sevdalısı bir kanal. YouTube'da yaptıkları siyasal İslam'cıların çöp içerikleri yetmiyormuş gibi şimdi de televizyon kanalı kurmuşlar, oradan devam edecekler yalan dolana, birazcık ak partiye yaranmayı bıraksınlar da kendi ülkesi hakkında ki gerçekleri konuşsun, çok kaliteli ya :sneaky:. Şu kanalların hiç birinin samanyolu tv'den ve fetö yayın organlarından bir farkı yok, hepsi aynı kalitesizlikte.

Eki Görüntüle 103128

(Kaydırmalı)

Yayın:

Yandaş medya. İzlenirse Murat Soner için izlenir.