Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

neurox

Uzman
@Recep Baltaş hocam DOS ekranındayım, ne yapmalıyım, elim titriyor, yardım edin. H61H2M17 anakart.

Ekrandayken Open'a bastım, belgelere bir şey kaydettim, sonra devam etti işlem buraya geldi. Allahım yardım et.

@Recep Baltaş hocam bir şey biliyor musunuz ne yapacağım ben bunun çözümü nedir? Eğer olmazsa Windows'a geri nasıl dönebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_0919.webp
    IMG_0919.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Çözüm
Bunu nasıl başardın bilmiyorum ama format atarak Windows kurabilirsin. Önemli verin varsa C üstüne format atmadan Windows kur.

Merhaba. DOS ekranında 30 error alıyordum afudosp.exe 30619A10.CAP diyerek. Sonrasında laptopa yeniden yükledim dosyaları ve işlem tamamlandı. BIOS'a girdim. Yarın format yaparım diyerek PC'yi kapadim. Sonra bir ayara bakmak için açtım açılmadı. BIOS pilini çıkartıp taktım açıldı. Ayarları yaptım ve sorunsuz Windows 10 ekranlarına döndüm.

Bu arada neyi başarmışım ki Recep abi? :D Ayrıca bunu yapmak için eski forumdaki yöntemi yaptım. Siz yazmışsınız.

1. soru: Fast boot ayarı geldi, açtım. Sistem açılırken çok yavaş ve BIOS'a girilebiliyor tuşla.
2. UEFI olmasına rağmen açılış logosu 4:5 bulanık gibi (güncellemeden önce HD 16:9 idi).

Seviliyorsunuz Recep abi.

Bu afuwin Update çok karışık bir şey. DOS ekranında kafayı yiyecektim. 2 saattir komut yanlış diyordu.
Bunu nasıl başardın bilmiyorum ama format atarak Windows kurabilirsin. Önemli verin varsa C üstüne format atmadan Windows kur.

Merhaba. DOS ekranında 30 error alıyordum afudosp.exe 30619A10.CAP diyerek. Sonrasında laptopa yeniden yükledim dosyaları ve işlem tamamlandı. BIOS'a girdim. Yarın format yaparım diyerek PC'yi kapadim. Sonra bir ayara bakmak için açtım açılmadı. BIOS pilini çıkartıp taktım açıldı. Ayarları yaptım ve sorunsuz Windows 10 ekranlarına döndüm.

Bu arada neyi başarmışım ki Recep abi? :D Ayrıca bunu yapmak için eski forumdaki yöntemi yaptım. Siz yazmışsınız.

1. soru: Fast boot ayarı geldi, açtım. Sistem açılırken çok yavaş ve BIOS'a girilebiliyor tuşla.
2. UEFI olmasına rağmen açılış logosu 4:5 bulanık gibi (güncellemeden önce HD 16:9 idi).

Seviliyorsunuz Recep abi.

Bu afuwin Update çok karışık bir şey. DOS ekranında kafayı yiyecektim. 2 saattir komut yanlış diyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS güncellemeye çalıştığını baştan söylemek çok zordu diye tahmin ediyorum bu aşamada. Çözmüş olmana sevindim 🙏

AA pardon. Çok korktuğumdan dolayı elim ayağım birbirine girdi. Haklısınız. Normalde durup dururken DOS ekranına girmez. Öyle sandınız galiba hocam. Neyse seviliyorsunuz hocam. İyi çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör: