Merhaba. Battlefield için Secure Boot açılması gerekiyor. Anakart'ım Gigabyte H650M-H V2 DDR4. bu marka anakartlarda problem olabildiği söylentilerini okudum. Yapan var mı ve yaparsak hangi sorunlarla karşılaşma riski var?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?zotac 4060ti
Anakartınızın BIOS'u güncel olsun ekran kartınız UEFI olduğu için problemsiz Secure Boot açabilirsiniz.
Zaten sorun önceki nesil anakartlarda vardı, güncel anakartlarda herhangi bir sorun duymadım.
Zaten sorun önceki nesil anakartlarda vardı, güncel anakartlarda herhangi bir sorun duymadım.
bios'un güncel olup olmadığına nasıl bakarım ve güncel değilse nasıl güncellerim ?Anakartınızın BIOS'u güncel olsun ekran kartınız UEFI olduğu için problemsiz Secure Boot açabilirsiniz.
Sanırım işaretlediğim bios sürümü/tarihi kısmıBIOS ana ekranında sürümü yazar, söyleyin kontrol edelim.
Dosya Ekleri
Anakart üzerindekini goremedim ancak kutusunda şöyle bir etiket var.Anakartın sol alt tarafında revizyon numarası yazar, onu da öğrenmemiz lazım.
Yüksek ihtimal rev 1.0 ama kontrol etmekte fayda var.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Evet rev 1.0, BIOS versiyonu çok eski kalmış, aşağıda güncel BIOS'u paylaşıyorum, herhangi bir Gigabyte BIOS güncelleme rehberi ile güncelleyebilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-