Anlaşılan bir şey yapılmayacak gibi. Göz ardı et geç kendisini kaale alıncak tip değil. Geçen konuya anket koyamıyorum diye konuyu oluştururken moderatöre not diye bir not bıraktım. Adam konuyu direkt öyle onaylamış :D. Sonra konuyu moderatörün okumadığını belirttim önce notu sonra da mesajımı silmiş :D. Komedi yemin ederim.

Kaynak kaynaktır derken? Ben birisinin yaptığı şeyi ya da şunları dedi diye haberini yapıp altına editlenmiş bir videoyu bilmeden koyup alın size kaynak desem sonra moderatör de direk onaylasa olacak mı yani bu şimdi? Veya gidip bir partiye göre şekillendirilmiş bir haberi alıp koysam bu site hiçbir şey yapmasın mı? Böyle olacaksa paralı troll olup burada konu açalım o zaman.

Editlenmiş video gibi şeyler kurallara eklenebilir.

@Leo hocam bu konuyla ilgili siz bir şey yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna laf anlatmaya çalışıyoruz o sırada biri daha gelip - atmış 11 oldu Aziz Nesin'in yüzde 60ı aklıma geldi.

Bu konu onaylansa onaylansa yetkililerden birisi onaylar bence bu konuya artık yetkililer müdahale etmeli.

O eksiyi sen atsan eksi spamlıyor diye alıp profile falan koyar :D. Millette kötü biliyor sonra.

Bir kitle tarafından göz ardı edildiğimi kesin olarak biliyorum o kitlenin ise belirli kişilerin açtığı konuları hiç sorgulamaması beni çok rahatsız ediyor.

Umrumuzda değil gerçekten. Keyifleri bilir. Taraflı haber izlemek istiyorlarsa burası yerine farklı kanallar da var kendileri için :D.