Konuyla hiçbir alakası yok benim dediğim konuda bir adamı eleştiren bir video ama eleştirilenin sonradan attığı video yok ayrıca konu sahibinin başlığı bile taraf tuttuğunu gösteriyor.

Açarsın bakarsın kullanıcı haberlerine üstünden 10 gün falanda geçmedi daha yeni bugün 2 dakika bakınca bulursunuz zaten.

İftirscı yazısını diyorsun anladım. Burası kimsenin köşe yazısı yeri değil başlıklara müdahale edilebilir.

@1538 moderatörün konuda pek bilgisi olmayınca nasıl değerlendirecek? Herkesin taraf algısı da farklı olabiliyor. Zaten her gördüğüne inanan kişi sayısının bu forumda fazla olduğunu düşünmüyorum.

Neyse haberleri göz ardı edeceğim uğraşmakta istemiyorum artık.

@1538 moderatörün konuda pek bilgisi olmayınca nasıl değerlendirecek? Herkesin taraf algısı da farklı olabiliyor. Zaten her gördüğüne inanan kişi sayısının bu forumda fazla olduğunu düşünmüyorum.
Taraf algısına gerek yok. Tarafsız, dürüst, olduğu gibi detaylara verilerek haber paylaşımı olursa herkes kendi ''fikrini'' yorumlar, bir başkasının değil... Bunu anlatamıyorum sanırım. Her gördüğüne inananlar bir hayli fazla, şaşırırsınız.

Haber içeriği tarafsız şekilde olduğu gibi aktarılırsa ve farklı kaynaklarda sunulursa moderatörün değerlendirme yapmasına gerek yok. Taraflı haber anında anlaşılır, düşünebilen ve görebilen herkes anlar yani, modlarımız da düşünebildiğine göre zaten üstesinden gelmek hiç zor değil. Bunu bir sorun yapmaya gerek yok.
Önceki sayfalarda açtığım konunun linkini bırakmıştım. Orayı okursanız belki anlatmak istediğimi daha iyi anlarsınız.

• Düşündürücü
İfadeler: 99
Haber içeriği tarafsız şekilde olduğu gibi aktarılırsa ve farklı kaynaklarda sunulursa moderatörün değerlendirme yapmasına gerek yok. Taraflı haber anında anlaşılır, düşünebilen ve görebilen herkes anlar yani, modlarımız da düşünebildiğine göre zaten üstesinden gelmek hiç zor değil. Bunu bir sorun yapmaya gerek yok.
Önceki sayfalarda açtığım konunun linkini bırakmıştım. Orayı okursanız belki anlatmak istediğimi daha iyi anlarsınız.

Tamamen uygulanmaması gereken bir şey. Biz muhabir değiliz ve bu forumda hiçbir haber tarafsız paylaşılmıyor çünkü burası mahkeme salonu değil. Tarafsız bir haber örneği vereyim sana: Siyaset, taciz tecavüz olayları, sokak hayvanları mevzuları ve aklına gelebilecek diğer 180 tane konu başlığı. Bunlardan biri tarafsız paylaşıldığı an konu tartışmaya dönüyor. Gerek yok. Bu forumdaki ortaokullu arkadaşları eğlendirmek için tarafsızlık zorunluluğuna ne gerek var ki? Duymak istediği şeyleri söyle tatmin olacaklar. Böylelikle kimsenin başı ağrımayacak.

Bende Techolay eleştirileri adlı bir konu açacaktım. Konu sadece link koyup ne düşünüyorsunuz diye yazmak değil. Tek cümlelik konular açılıyor. Açılan veya sorulan sorunun değeri alfabede kaç harf var sorusu ile eşit. Bu kadar absürt konular var.
Örnek olsun diye veriyorum sayıları. Adamın 5 bin mesajı var açtığı konuya bak gibi düşündürüyor. Cidden Instagram veya X'de yorum yapar gibi konu açıyorlar ya da mesaj yazıyorlar.
2 satırlık rehber gördüm 😅 5 yaşında çocuk zekasına sahip mizah konuları vs. Bu yeni olan bir şey değil hep vardı.

Eğer forumda dikkat çekmek istiyorsanız yaptığınız içeriklerle ya da yazdığınız mesajlar ile dikkat çekin. Yoksa beğeni sayınızın ya da mesaj sayınızın çok olması sizi önemli bir üye yapmaz.
Evet kimse bilgisayarın veya yazılımın altından üstünde girip çıkmak zorunda değil. İstediği konuda yazar fakat şunu da unutmayalım ki burası X ya da Instagram değil.
Bir forum ve belirli bir kültürü var. Bunu koruyan hem yöneticiler olmalı.

Tamamen uygulanmaması gereken bir şey. Biz muhabir değiliz ve bu forumda hiçbir haber tarafsız paylaşılmıyor çünkü burası mahkeme salonu değil. Tarafsız bir haber örneği vereyim sana: Siyaset, taciz tecavüz olayları, sokak hayvanları mevzuları ve aklına gelebilecek diğer 180 tane konu başlığı. Bunlardan biri tarafsız paylaşıldığı an konu tartışmaya dönüyor. Gerek yok. Bu forumdaki ortaokullu arkadaşları eğlendirmek için tarafsızlık zorunluluğuna ne gerek var ki? Duymak istediği şeyleri söyle tatmin olacaklar. Böylelikle kimsenin başı ağrımayacak.
Burası bir mahkeme salonu değil, burası bir forum ve insanlar fikirlerini kural ihlali yapmadıkları sürece özgürce dile getirip, tartışabilirler.
Haber konusu ise ciddi ve dikkate alınması gereken 1 numaralı mevzulardan ve sadece forumla ibaret değil, ülkemizin büyük bir sorunu... İnsanları yanlış yönlendirmektense düzgün ve olduğu gibi paylaşılmalı.
O konumda yazmıştım tekrardan yazayım; yanlış bilgi paylaştıkça çoğalır, ''forumdaki ortaokullu arkadaşları'' değil, buradaki insanlar bu gördüklerini çevresiyle paylaşır ana-babasına atar. Keşke bu kadar kısıtlı kalsa. Hepsini geçtim, yönlendirme şeklinden ziyade kendi düşünceleriyle konuyu ele alıp bir yaklaşım sergilesinler.
Kendi ve kendi fikrinizle aynı görüşe sahip birisini paylaşmak istiyorsanız o ''haber'' olmaktan çıkmış oluyor. Buyurunuz, konu dışı kategorisine paylaşabilirsiniz. Habercilik tarafsız ve doğru olması gereken ciddi bir konu.
Öbür yandan, kimse ''düşüncelerinizi paylaşamazsınız'' demiyor. Haberi paylaşır, yatay çizgi ekler veya spoiler içerisinde düşüncelerinizi ekleyebilirsiniz.

Burası bir mahkeme salonu değil, burası bir forum ve insanlar fikirlerini kural ihlali yapmadıkları sürece özgürce dile getirip, tartışabilirler.
Haber konusu ise ciddi ve dikkate alınması gereken 1 numaralı mevzulardan ve sadece forumla ibaret değil, ülkemizin büyük bir sorunu... İnsanları yanlış yönlendirmektense düzgün ve olduğu gibi paylaşılmalı.
O konumda yazmıştım tekrardan yazayım; yanlış bilgi paylaştıkça çoğalır, "forumdaki ortaokullu arkadaşları" değil, buradaki insanlar bu gördüklerini çevresiyle paylaşır ana-babasına atar. Keşke bu kadar kısıtlı kalsa. Hepsini geçtim, yönlendirme şeklinden ziyade kendi düşünceleriyle konuyu ele alıp bir yaklaşım sergilesinler.
Kendi ve kendi fikrinizle aynı görüşe sahip birisini paylaşmak istiyorsanız o "haber" olmaktan çıkmış oluyor. Buyurunuz, konu dışı kategorisine paylaşabilirsiniz. Habercilik tarafsız ve doğru olması gereken ciddi bir konu.
Öbür yandan, kimse "düşüncelerinizi paylaşamazsınız" demiyor. Haberi paylaşır, yatay çizgi ekler veya spoiler içerisinde düşüncelerinizi ekleyebilirsiniz.

İnsanları yanlış yönlendirmek. O zaman tüm haberler silinir çünkü paylaşılan en normal haberler bile Twitter'daki mavi AKP yaslaması hesaplardan geliyor. En hararetli tartışmaların kaynağı Twitter'daki abuk subuk bir sayfa. O yüzden kendini çok yorma çünkü bunun tarafsız olduğuna inanıyorlar ve öyle de olacak. Bırak öyle kalsın çünkü bu işin sonunda değişen bir şey olmayacak. Evet ortaokullular çünkü bu haberlerin altında yuva yapıp bu haberleri paylaşanlara da gaz veriyorlar. 10.sınıftan büyük herhangi bir insan bunu yapmaz.