Herkes biliyordur konuyu, isim vermeyeceğim, kimseyi de zan altında bırakmıyorum. Direkt öneriye girmek istiyorum: haber konularını onaylayacak ayrı bir kadro olsun. Bu tür taraflı haber konuları onaylanmasın.
Detaylar
Kim cevapladı?Bundan bahsediyoruz. Verilen kaynaklar taraflı oluyor, random gazetecinin bir tweetini paylaşılıyor haliyle algı dönüyor. Birden fazla tarafsız, işin içine herhangi bir fikir girmeden tarafsız kaynaklar sunmanız gerek. Haberi olduğu gibi paylaşıp altına da kişisel düşüncelerinizi paylaşmak pek de zor değil.
Ama o kullanıcının düşüncesi. Ben her gazeteciyi dikkate almıyorum.
- Makaleler
- 1
Gereksiz stres kaynağı, beyine gereksiz yük biniyor.Onları görünce benim de engeli basasım geliyor. Ben gazete okumuyorum bu yüzden. Teknoloj, arkeoloji, paleontoloji, evrim ve oyun haberlerini bazı kaynaklardan takip ediyorum.
Sabah kuşağına bakıyorsun Anadolu insanın kime kimlerle tecavüz ettiğini, nasıl cinayet işlediğini, kimlerle grup seks yaptığını anlatıyorlar. Akşam haberlere bakıyorsun yine aynı şeyler. Telefonu açıp kaydırıyorsun yine aynı şeyler.
Bu şekilde yaşanmaz, bunları bilmesekte olur, engeli basıp filtrelemek en iyisi.
Kullanıcı haberleri ve haber kategorisini takibi bırakıp göz ardı ettim, herkese tavsiyemdir.
Özellikle NPC tipli üyeler tarafından yapılan haberlerin kaynağını sorduğumuzda hiçbir şey demiyorlar. Maksat paylaşım yapıp profil kasmak sanırım. Bir tane olumlu haber de yok hani. Hep böyle negatif haber.
- Makaleler
- 10
Ben mi hatırlayamadım bütün haberlerim kaynakları var mıydı?
Kontrol ettim var mış. Son 15 haberde kaynak mevcut.
Bundan bahsediyoruz. Verilen kaynaklar taraflı oluyor, random gazetecinin bir tweeti paylaşılıyor haliyle algı dönüyor. Birden fazla ve işin içine herhangi bir fikir girmeden tarafsız kaynaklar sunmanız gerek. Haberi olduğu gibi paylaşıp altına da kişisel düşüncelerinizi yazmak pek de zor değil.
Türkiye'de hiçbir haber kaynağı tarafsız değil. Hepsi ayrı bir freak show. Dünya haber özgürlüğü ve tarafsızlığı sıralamasında dipteyiz.
Farklı kaynaklar dedim, olduğu gibi paylaşılsın dedim... Bir gazetecinin düşüncesi yerine haberi olduğu gibi kendi düşüncelerinizle sorgulayıp bir anlam çıkaracağınızı düşünüyorum.Ama o kullanıcının düşüncesi. Ben her gazeteciyi dikkate almıyorum.
Bu dediğiniz şöyle; ''A Haber'den başka kanalı dikkate alamıyorum.''
megaton
Uzman
Konu tam olarak nedir, bir üye arkadaşım açıklayabilir mi?
Farklı kaynaklar dedim, olduğu gibi paylaşılsın dedim... Bir gazetecinin düşüncesi yerine haberi olduğu gibi kendi düşüncelerinizle sorgulayıp bir anlam çıkaracağınızı düşünüyorum.
Bu dediğiniz şöyle; "a Haber'den başka kanalı dikkate alamıyorum."
O kısma dikkat etmemişim. Ve evet ben dikkate almıyorum. Bazı gszetelerde yayınlanmadan tam anlamıyla inanmıyorum.
- Makaleler
- 10
Konu tam olarak nedir, bir üye arkadaşım açıklayabilir mi?
Haber paylaşımcılığı belli bir görevli zümre tarafından yapılsın diyor öneri.
- Makaleler
- 1
10 dakika önce gördüğün haberi sabah uyanana kadar unutursun çünkü o kadar da öneme sahip bir şey değiller.Şahsen haber konularını yararlı buluyorum. Bilinçli olmak önemli bence. Özellikle doğru kullanıldığı zaman haber kategorisi çok güzel iş yapabiliyor. Farklı kaynaklardan bilgiler sunulabiliyor.
Geçen gün Oneplus 12R satışa çıktı diye konu açtım, birkaç kelam ettik konunun altında, sonra konu etkileşim almadı.
Aynı hesap, konunun pekte önemi yok, ilgimizi çekiyor sonra unutuluyor.
Gereksiz stres kaynağı, beyine gereksiz yük biniyor.
Sabah kuşağına bakıyorsun Anadolu insanın kime kimlerle tecavüz ettiğini, nasıl cinayet işlediğini, kimlerle grup seks yaptığını anlatıyorlar. Akşam haberlere bakıyorsun yine aynı şeyler. Telefonu açıp kaydırıyorsun yine aynı şeyler.
Bu şekilde yaşanmaz, bunları bilmesekte olur, engeli basıp filtrelemek en iyisi.
Öneri açabilen kullanıcı haberlerinin kategorilere ayrışmasını önerebilir mi? Benim beklemede konum varö.
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-
-