Kesinlikle ekonomi ve eşitlik, çok fazla parası olup 'tarla, arsa" vs bunu eğitimli ve/veya sosyal çevresi farklı olan insanlar gibi değerlendiremiyor. Yaptığı şey varoşta yaşayan insanla çok farklı değil. Bu ancak eğitim ve sosyal yaşamın farklı olması ile mümkün. Yani insanlar "homojen" olmak zorunda. "Burak özçivit, kıvanç tatlıtug" gibi.
Benzer yaşamlar olmak zorunda, bence bu şekilde sorunların çok büyük yüzdesi çözülecektir.

Kesinlikle ekonomi ve eşitlik, çok fazla parası olup 'tarla, arsa" vs bunu eğitimli ve/veya sosyal çevresi farklı olan insanlar gibi değerlendiremiyor. Yaptığı şey varoşta yaşayan insanla çok farklı değil. Bu ancak eğitim ve sosyal yaşamın farklı olması ile mümkün. Yani insanlar "homojen" olmak zorunda. "Burak özçivit, kıvanç tatlıtug" gibi.
Benzer yaşamlar olmak zorunda, bence bu şekilde sorunların çok büyük yüzdesi çözülecektir.

Yazdığın şeyin haberlerin değişmesiyle alakası ne hocam tam olarak? Kimden bahsettiğini de yazsan keşke.

Türk Lirası her gün değer kaybetmeye devam ediyor, yakıta zam gelmeye devam ediyor. Elektriğe daha yeni %30'un üzerinde zam geldi. Bunlar hep üretim ve ulaşım maliyetini etkileyen şeyler. Ha marketler suçsuz mu? Bence değil, bir ürün 2 liraysa 4 liraya satıyorlar açıkçası.
Yüzde 30, elektriğe zam gelmişse eğer marketler yüzde 100 zam yapıyor o zaman. Peki çalışanlar? Onlar taş yesin.

Öyle mi oluyormuş reis? Hmm doğrudur, doğrudur. 👏

Ekonominin, sosyal çürüme üzerinde çok fazla etkisi var. Neden alay eder gibi konuşuyorsun?

Amerika'daki suçlara göz at bir ara.

Amerika dışında bir örnek versene? Amerika dediğin ülkede suç oranını düşüremezsin, çünkü aşırı fazla sosyodemografik bozukluk var. Aşırı fazla kaçak mülteci giriyor ülkeye ve çok fazla çeteleşme var. Amerika, çok alakasız bir örnek.

15 yaşında Instagram'dan siyaseti takip edince ben.

Sen kaç yaşındasın, 16 mı? Şu yaş konusunu geçin artık, milletin yaşına göre alaycı tavırlarınızı bırakın.

Ekonomiyle bir alakası yok. Dolar 1 lira olsa bile yaşanır bunlar. Ayrıca ülkede her yıl böyle olaylar yaşandı ilk defa değil yani.

Ekonomiyle bir alakası yok. Dolar 1 lira olsa bile yaşanır bunlar. Ayrıca ülkede her yıl böyle olaylar yaşandı ilk defa değil yani.
Ekonominin bu olayları oluşturmasının ana sebebi değil, ama bu olayları artırmasının ana sebebi ekonomi. Ekonomiyle ilgili aile içinde çıkacak tartışmaların nasıl farklı yerlere kadar ilerleyip büyüyeceğine dair birçok senaryo yazabilirim.

Ekonominin bu olayları oluşturmasının ana sebebi değil, ama bu olayları artırmasının ana sebebi ekonomi. Ekonomiyle ilgili aile içinde çıkacak tartışmaların nasıl farklı yerlere kadar ilerleyip büyüyeceğine dair birçok senaryo yazabilirim.
Artırmasının ana sebebi de ekonomi değil. Ekonomi iyiyken de böyle olaylar fazla fazla yaşanıyordu.

Artırmasının ana sebebi de ekonomi değil. Ekonomi iyiyken de böyle olaylar fazla fazla yaşanıyordu.

Bana 2015 yılında yaşanmış böylesine büyük vahşet haberi verir misin? İkbal ve diğer kız gibi kafası kesilircesine büyük bir olay örneği ver.