Çözüldü Hackintosh için 4GB RAM yeterli midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 455
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 801
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Laptop kullanıyorum ekran kartı olarak 920MX var işlemci i5 7200U.
Çok kötü bir sistem biliyorum.

Laptop kullanıyorum ekran kartı olarak 920MX var işlemci i5 7200U.
Sistemin uyumlu diyebiliriz, Harici Nvidia GPU çalışmaz fakat Intel HD ekran kartını kullanabilirsiniz. RAM yükseltmesini her halukarda öneririm MacOS kurulumu olsun olmasın.

Sistemin uyumlu diyebiliriz, Harici Nvidia GPU çalışmaz fakat Intel HD ekran kartını kullanabilirsiniz. RAM yükseltmesini her halukarda öneririm MacOS kurulumu olsun olmasın.
Kesinlikle haklısın ama bildiğim kadarıyla şu an takılı olam RAM'le alacağım RAM'in aynı model olması lazım onu nasıl bulacağım.

Kesinlikle haklısın ama bildiğim kadarıyla şu an takılı olam RAM'le alacağım RAM'in aynı model olması lazım onu nasıl bulacağım.
Aynı RAM modülü olmasına gerek yok ancak donanımın aynı olması hatta olmuyorsa bile özelliklerinin birbirine yakın olması durumu daha tercih edilir, farklı modüllerden ortak olarak düşük olanın değerlerine otomatikman ayak uyduracaktır diğer modül yani sorun yaşamazsınız.

Bilgi için teşekkürler 4+4 8 GB yapacağım.

Bazı sürümleri yüklemen mümkün olacaktır fakat cihazın kullanılabilirliği aşırı kısıtlı kalır diye düşünüyorum. Ram update yapmanı öneririm. 8 GB işini daha iyi görecektir.

İfadeler: 455
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…