Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Surfing icin yetiyor ama genel olarak tavsiye etmem ben.
moneymoon
Yetkin
Sistemin uyumlu diyebiliriz, Harici Nvidia GPU çalışmaz fakat Intel HD ekran kartını kullanabilirsiniz. RAM yükseltmesini her halukarda öneririm MacOS kurulumu olsun olmasın.Laptop kullanıyorum ekran kartı olarak 920MX var işlemci i5 7200U.
Kesinlikle haklısın ama bildiğim kadarıyla şu an takılı olam RAM'le alacağım RAM'in aynı model olması lazım onu nasıl bulacağım.Sistemin uyumlu diyebiliriz, Harici Nvidia GPU çalışmaz fakat Intel HD ekran kartını kullanabilirsiniz. RAM yükseltmesini her halukarda öneririm MacOS kurulumu olsun olmasın.
moneymoon
Yetkin
Aynı RAM modülü olmasına gerek yok ancak donanımın aynı olması hatta olmuyorsa bile özelliklerinin birbirine yakın olması durumu daha tercih edilir, farklı modüllerden ortak olarak düşük olanın değerlerine otomatikman ayak uyduracaktır diğer modül yani sorun yaşamazsınız.Kesinlikle haklısın ama bildiğim kadarıyla şu an takılı olam RAM'le alacağım RAM'in aynı model olması lazım onu nasıl bulacağım.
Bilgi için teşekkürler 4+4 8 GB yapacağım.Aynı RAM modülü olmasına gerek yok ancak donanımın aynı olması hatta olmuyorsa bile özelliklerinin birbirine yakın olması durumu daha tercih edilir, farklı modüllerden ortak olarak düşük olanın değerlerine otomatikman ayak uyduracaktır diğer modül yani sorun yaşamazsınız.
- Makaleler
- 4
Wi-Fi kartini AIDA64 ile kontrol edip paylasabilir misin? Laptopun modelini dogrudan belirtirsen EFI'de bakabilirim.Laptop kullanıyorum ekran kartı olarak 920MX var işlemci i5 7200U.
Çok kötü bir sistem biliyorum.
Lenovo Idepad 320Wi-Fi kartini AIDA64 ile kontrol edip paylasabilir misin? Laptopun modelini dogrudan belirtirsen EFI'de bakabilirim.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
8 GB yaptıktan sonra Sonoma dahil kurabilirsin bir şey olmaz.
- Makaleler
- 4
Buna Hackintosh deneyen cok var, EFI konusunda sorun yasamazsin RAM yukseltmesinden sonra daha da iyi olur.
isaerenc
Başarılı
Bazı sürümleri yüklemen mümkün olacaktır fakat cihazın kullanılabilirliği aşırı kısıtlı kalır diye düşünüyorum. Ram update yapmanı öneririm. 8 GB işini daha iyi görecektir.